Politiet efterforsker mulig voldtægt af 18-årig kvinde

Politiet efterforsker mulig voldtægt af 18-årig kvinde

Af Jens Nielsen

Politiet efterforsker en sag om mulig voldtogt i området omkring Kordilgade natten til søndag. Hundepatruljer er sat ind for at finde spor i sagen.

Søndag aften kl. 21.04 anmeldte en 18-årig kvinde fra Holbæk kommune, at hun tidligt søndag morgen omkring kl. 05.00 efter en bytur havde forladt en beværtning i Kordilgade. Herefter var hun blevet udsat for en seksuel krænkelse af en mand på et ukendt sted i området omkring Kordilgade og på et ukendt tidspunkt, inden et ægtepar kl. ca. 08.15 fandt kvinden på en bænk i Kordilgade. Kvindens pårørende afhentede hende på stedet, og senere anmeldte hun krænkelsen til politiet.

Politiet efterforsker nu sagen som en anmeldelse om voldtægt, hvorfor kvinden er blevet undersøgt på Center for Seksuelle Overgreb.

”Af hensyn til efterforskningen er det begrænset hvor meget vi kan sige på nuværende tidspunkt, men vi efterforsker sagen som en anmeldelse om voldtægt,” fortæller Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Hundepatruljer har søndag aften undersøgt Kordilgade efter eventuelle spor de steder, hvor offeret har opholdt sig. Undersøgelserne fortsætter i dag mandag, hvor politiet med bl.a. hundepatruljer i dagslys søger efter mulige spor andre steder ud fra hendes forklaring om, hvor hun kan have været i de tidlige morgentimer søndag morgen.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have set den unge kvinde eventuelt i selskab med en mand i Kordilgade eller området deromkring tidligt søndag morgen. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Del