Politi bekymret for barn

Politiet havde medbragt narkohunde til adressen.

Politi bekymret for barn
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag morgen rykkede en patrulje fra forebyggelsesafdelingen ud til en adresse i Kalundborg by med baggrund i en bekymring for et barns ve og vel i en familie, der måske var brugere af narkotika. Narkohunde var derfor taget med til adressen, såfremt der måtte være grundlag for at bruge dem.

Politiet fik på adressen kontakt til barnets 29-årige mor, der havde sendt barnet i skole. Politiet fik dog en mistanke om, at der måske kunne være narkotika på adressen, hvorfor bopælen blev undersøgt nærmere.

På adressen fandt politiet ca. 18 gram kokain i forseglede poser og ca. fem gram skunk samt en sovende, 30-årig mand fra Kalundborg, der opholdt sig på stedet. Han erkendte at være ansvarlig for kokainen, mens kvinden påtog sig ansvaret for den fundne skunk.

De ulovlige effekter blev beslaglagt i forbindelse med sigtelser for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Da kokainens indpakning kunne tyde på mulig handel med stoffer, blev den 30-åriges bopæl også ransaget, men uden fund af yderligere stoffer.

Begge sigtede kan nu forvente at høre nærmere fra politiet og måske også fra de sociale myndigheder, idet politiet ud fra disse omstændigheder både hos kvinden, men også ud fra de faktiske forhold på mandens bopæl fik en bekymring for forholdene på begge bopæle. Derfor udfærdigede politiet også rapporter til underretning af de sociale myndigheder, så kommunen kan afgøre, hvorvidt de to sigtede skal tilbydes sociale hjælpeforanstaltninger. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport torsdag.

Del