Pia Kjærsgaard hjalp med den lokale valgkamp

Mange ville have taget en selfie sammen med ’kendissen’

Pia Kjærsgaard hjalp med den lokale valgkamp Pia Kjærsgaard hilsen her på spidskandidat for Dansk Folkeparti, Peter Jacobsen. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Søndag omkring middag kom Pia Kjærsgaard forbi centertorvet i Svebølle for at give en hånd med i forbindelse med Dansk Folkeparties valgkamp.

Dansk Folkeparti i Kalundborg havde kørt hele deres valgmaskine i stilling på centertorvet i Svebølle søndag.

Her blev der delt kaffe og wienerbrød ud, sammen med politiske budskaber, til borgerne i Svebølle.

Pia Kjærsgaard kiggede forbi for at hilse på de lokale kandidater og hjalp med at dele valgmateriale ud, mens andre var mere interesseret i at få taget en selfie sammen med ’kendissen’.

”Kandidaterne er glade for at se mig og jeg er glad for at se dem det skal vi da ikke lægge skjul på, og nu er jeg jo igen opstillet i Sjællands Storkreds, og så er det dejligt at møde vælgerne, og selv om det er kommunalvalg, så får jeg mange spørgsmål om landspolitikken, fx pension,” sagde Pia Kjærsgaard inden der var flere vælgere som ville snakke valg med hende.

”Vi er glade for at se hende igen, det giver jo noget opmærksomhed for vores valgkamp, og så er det første gang hun er i Svebølle, og vi får lejlighed til at snakke om de mere landspolitiske emner som hun så kan bringe videre herfra,” fortæller Peter Jacobsen, der er borgmesterkandidat for Dansk Folkeparti i Kalundborg.

Peter Jacobsen er godt klar over at der er en intern uro i partiet, men det er ikke noget han mærker til når han møder vælgerne.

”Folk er mere interesseret i hvornår hullet i vejen bliver lavet,” siger han

Del