Peter Jacobsen som borgmesterkandidat? Ha ha!.

Læserbrev.

Peter Jacobsen som borgmesterkandidat? Ha ha!

Der er noget der tyder på at der en en vis opblødning på vej forud for det kommende kommunalvalg i november.

Men Peter Jacobsen som borgmester kandidat for DF, Nye Borgerlige og Liberal Alliance er en dødssejler. Peter Jacobsen  fik muligheden ved sidste valg, men turde ikke, kunne ikke og ville ikke. Sådan et tilbud får man kun engang. Så det kræver ikke meget fantasi at se at hans muligheder for at skabe flertal er uendelig ringe – og  helt væk når det viser sig at DF højst for to pladser i  kommunalbestyrelsen.

Martin Damm har behov for at tænke sig om. Han tro væbner og følgesvend i hele den højredrejning der er sket gennem de sidste 12 år, Ole Glahn, genopstiller ikke. Utroligt at Glahn så længe har kunnet markedsføre sig som radikal. Siden han gik ind i politik som studenterpolitiker har hans holdninger været udpræget konservative.

Og hvem siger i øvrigt at de radikale bliver repræsenteret i kommunalbestyrelsen efter valget i november?

Martin Damm står tilbage alene og kan formentlig også vente en tilbagegang oven på det cirkus, der har præget Venstre de sidste par år.

Måske var det på tide at der blev ført en samlende politik i Kalundborg til gavn for alle. Det kunne da godt være, at det var fornuftigt at Martin Danm og Gunver Jensen stak hovederne sammen og sonderede terrænet.

Kaj Buch Jensen

Bakkehaven 21

Del