Penge til wakeboard-bane er bevilget

Pengene til etablering af wakeboard-bane i Bregninge er nu bevilget.

Penge til wakeboard-bane er bevilget Der er netop ansøgt om en anlægsbevilling på det samlede rådighedsbeløb til etablering af en wakeboard-bane i Bregninge, og kommunalbestyrelsen har godkendt dette.

 Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er netop ansøgt om en anlægsbevilling på det samlede rådighedsbeløb til etablering af en wakeboard-bane i Bregninge, og kommunalbestyrelsen har godkendt dette på mødet onsdag aften. På investeringsoversigten for 2022 er der afsat et rådighedsbeløb på i alt 200.000 kr. til etablering af en permanent wakeboard-bane i Bregninge.

Pengene til etablering af en wakeboard-bane i Bregninge er nu bevilget, og banen etableres i "Surfsøen" ved Amfi-scenen i Bregninge. Banen forventes etableret i maj 2022. 

Surfsøen er et nyt mødested i naturen for aktive i alle aldre ved, på og i grusgravsøen i Bregninge. Surfsøen vil samle mennesker gennem aktiviteter på vand, særligt gennem etableringen af en permanent wakeboard-kabelbane, et tiltrækkende udemiljø og udstyr til at komme på vandet, herunder Stand Up Paddle. Ved søbredden vil der være lounge og aktiviteter for tilskuere, brugere, badende og andre i området ved grusgravsøen ved Amfi-scenen i Bregninge.

Der forventes driftsudgifter på mellem 30.000-80.000 kr. årligt. Det er foreningen Vestsjællands Wake- og Surf Klub, som skal stå for driften af Kabelbanen og de andre faciliteter i og ved Surfsøen. Det sker i samarbejde med UngKalundborg.

Del