Penge til en El-cykel

Formand for Lions Kalundborg, John Hansen (tv) giver sammen med Flemming Larsen 4.000. kr. til Y Camp Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lions Kalundborg overrakte tirsdag middag en donation til Y-Camp i Kalundborg, så de kan købe en El-cykel, da det længe har været et stort ønske blandt de unge.

Det var formand for Lions Kalundborg, John Hansen og bestyrelsesmedlem, Flemming Larsen, der var forbi Y Camp og City Forum i Kordilgade tirsdag middag for at overrække en check på kr. 4.000,- til køb af El-cykel. Det var Musaab Ahmad på 18 år, der fik gavebeviset overrakt.

 ”Vi håber, at I får glæde af dem, og vi glæder os til, at se jer cykle op ad gaden,” sagde John Hansen, da han overrakte 4.000 kr. til Musaab Ahmad på 18 år fra Y Camp.

Henrik Lykke Pedersen, der er projektleder hos Y Camp er meget glad for donationen: ”Cyklen betyder fritidsjob. Skabelse af fritidsjob til gavn for hele byen. Men det betyder også, at en købstad som Kalundborg igen får en bycykel til servicering at forretninger og virksomheder i byen,” siger han.

Y-Camp er en socialøkonomisk virksomhed, der har til huse i Kordilgade 58 i Kalundborg.  Idéen er at skabe fritidsjobs til unge i Kalundborg. De unge driver ydermere en socialøkonomiske butik "Thumbs up-shop", der ligger i hjørnebutikken på samme adresse. 

Donation fra Lions til Kulturhus Gimle 

Men Y Camp var ikke de eneste, der var heldige, også Kulturhuset Gimle i Føllenslev har modtaget en donation fra Lions Kalundborg. Torsdag i sidste uge modtog de nemlig 6.000 kr. til hjælp ved indkøb af en speciel vaskemaskine til glas, et ønske, Gimle længe har haft. Kulturhuset Gimle havde trykt 30 gavekort til en koncert på Gimle, som blev givet til Lions Kalundborg, som tak for donationen.

Gavekortene vil blive brugt, som en påskønnelse til dem, der har gjort en ekstra ordinær tjeneste for Lions Kalundborg samt til gevinster og andet i Lions regi,” fortæller John Hansen.

Del