Penge fra initiativpris er brugt til en sansegynge

Botilbud fik et stort ønske opfyldt da de fik et stort pengebeløb fra Kalundborg Y’s Men's Club.

Penge fra initiativpris er brugt til en sansegynge
Sansegyngen har været et stort ønske fra beboerne i Klostermosen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Botilbuddet Klostermosen modtog onsdag eftermiddag Kalundborg Y’s Men’s Club’s initiativpris 2024. Pengene er blevet brugt til en sansegynge som længe har været et stort ønske.

Repræsentanter for Kalundborg Y’s Men's Club var onsdag eftermiddag mødt op hos botilbuddet Klostermosen, beliggende bag Stark og Meny, for at overrække initiativprisen 2024 på i alt kr. 25.000, -

Formålet med prisen er at yde støtte til en forening/organisation/person, som med et socialt, humanitært eller lignende almennyttigt initiativ, er med til at skabe en bedre verden for mennesker i Kalundborg Kommune, fortrinsvis med børn og unge for øje.

”Da vi sad og skulle finde ud af hvem der i år skulle modtage prisen, så var der en der med det samme sagde, det skal Klostermosen og det var vi helt enige om, og i har jo faktisk allerede fået pengene som er blevet omsat til en sansegynge og nogle havemøbler, så et stort tillykke,” sagde præsident Ulrik Vestenaa, fra Kalundborg Y’s Men’s Club, bl.a. i sin tale til de mange fremmødte.

Herefter blev den store check, som bevis på initiativprisen, overrakt til Maria Strøh, som er en af de i alt 40 beboere i Klostermosen.

Afdelingsleder i Klostermosen, Susanne Rasmussen, takkede på beboernes vegne for den flotte donation inden beboer Thomas Hyldegaard klippede den røde snor over og på den måde indviede sansegyngen, som længe har været et stort ønske.

Kalundborg Y’s Men’s initiativpris blev uddelt første gang i 2012, og tidligere har bl.a. Kalundborg Basketball Klub, Kalundborg Cykle Club, Idrætsforeningen Sund Stil, Tissø Roklub, ildsjælene bag Den 8. Himmel koncerterne, og LykkeLiga i Svebølle, modtaget prisen.

Kalundborg Y’s Men udgør sammen med de uniformerede korps Spilopmagerne på Langagervej.

Klostermosen:

Klostermosen er et botilbud til 'borgere i eget hjem'.

I bebyggelsen er der 40 boliger. Boligerne er indrettet som 2-værelses lejligheder i ét plan.

Bostedet yder socialpædagogisk bistand til borgerne ud fra deres individuelle funktionsniveau således, at borgerne bevarer og/eller udvikler deres færdigheder. Dette gøres, i det daglige, ved at medarbejderne støtter og motiverer borgerne til at være aktivt deltagende i alle funktioner og praktiske opgaver - f.eks. madlavning, tøjvask, hygiejne m.m.

Del