Påvirket motorcyklist væltede

Politiet havde en mistanke om, at fører af en motorcykel var lettere påvirket af alkohol under kørslen, som tirsdag aften var involveret i et færdselsuheld i Sæby.

Tirsdag aften kl. 19.59 blev politi og ambulance kaldt til Sæbyvej i Sæby, hvor en motorcyklist var væltet og formentlig kommet lettere til skade.

Det viste sig, at en 26-årig mand fra Hørve som fører af en motorcykel, var fulgtes med en anden motorcyklist, der kørte foran ham. De kørte ad Sæbyvej mod syd frem til krydset ved Sorøvej, hvor den forreste motorcyklist bremsede ned før svingning til venstre ad Sorøvej.

Den 26-årige opdagede dette lidt for sent og måtte lave en hård opbremsning, så motorcyklen skred ud og væltede. Herved slog den 26-årige sit ene ben, så han blev i den tilkaldte ambulance bragt til skadestuen i Slagelse til kontrol for eventuelt mindre alvorlig kvæstelse i benet.

Samtidig fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol, idet politiet havde en mistanke om, at han var lettere påvirket af alkohol under kørslen på motorcyklen.

Han havde anvendt styrthjelm under kørslen, men var i øvrigt ikke iklædt motorcykelbeklædning eller –fodtøj for at undgå eventuelle skade i tilfælde af en ulykke.

Den 26-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret. Den anden motorcyklist blev ikke berørt af den 26-åriges ulykke.

Del