Påvirket mand truede og talte grimt til politiet

Udtalelser medførte en anholdelse af den 32-årige, da han ikke ville fjerne sig helt fra området, og i øvrigt forsøgte at gribe ud efter en politibetjents pistol.

Påvirket mand truede og talte grimt til politiet
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Natten til tirsdag omkring kl. 01 fik politiet en henvendelse fra en lokal kvinde i Kordilgade, som var utryg ved en 32-årig mandlig bekendt fra Kalundborg.

Efter en kontrovers mellem de to parter tidligere på aftenen var kvinden gået på værtshus, hvor den 32-årige nu også var kommet til, og kvinden følte sig utryg ved hans tilstedeværelse.

Politiet kørte til værtshuset og fik den spirituspåvirkede 32-årige mand med udenfor, hvorefter han blev bedt om at finde sig et andet sted at opholde sig. Det blev han irriteret over, og han truede med at skyde politiet, ligesom han brugte det danske sprogs mindre pæne gloser om politiet.

Disse udtalelser medførte en anholdelse af den 32-årige, da han ikke ville fjerne sig helt fra området, og i øvrigt forsøgte at gribe ud efter en politibetjents pistol.

Den 32-årige blev transporteret til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn blev anbragt i detentionen til afrusning. Tirsdag morgen blev han afhørt i anledning af de to sigtelser for trusler mod politiet samt fornærmelser, inden han tirsdag formiddag blev løsladt. Han kan senere forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport tirsdag.

Del