Påvirket bilist bakkede ind i parkeret bil og flygtede

En borger så påkørslen og ringede 112 på grund af bilistens usikre kørsel.

Påvirket bilist bakkede ind i parkeret bil og flygtede
Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag kort før kl. 19 bakkede en bilist ud fra en p-bås på Bredgade i Kalundborg, hvor bilen ramte en parkeret bil, og herefter flygtede bilisten fra stedet uden at lægge en seddel.

En borger så påkørslen og ringede 112 på grund af bilistens usikre kørsel. En patrulje standsede bilisten på Holbækvej i Kalundborg, hvor det viste sig, at den udenlandske mand bag rattet var kraftigt påvirket af spiritus og euforiserende stoffer. Han blev derfor anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. I bilen fandt patruljen en klump hash, som blev beslaglagt.

 

Bilen var på irske nummerplader, men bilisten ønskede ikke at oplyse, hvem han var. Politiet fandt efter lidt tid ud af, at bilisten var en 25-årig mand fra Irland med arbejde og adresse i Danmark. Efter en nat i detentionen var sagen færdigbehandlet, og han kunne løslades tidligt søndag morgen. Han kan forvente at høre mere i sagen om uheldet, som han forårsagede i påvirket tilstand og for at besidde hash. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport mandag.

Del