Patrick Hansen i slemt styrt i Polen

Den professionelle speedway kører, Patrick Hansen fra Jerslev er kommet slemt til skade efter et styrt i Polen lørdag.

Patrick Hansen i slemt styrt i Polen
Patrick Hansen fra Jerslev er kommet slemt til skade efter et styrt i Polen lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den lokale speedwaykører Patrick Hansen er endt på hospitalet, efter at han lørdag var ude for et slemt styrt under en ligamatch i polske Ostrow.

Den professionelle speedway kører, Patrick Hansen fra Jerslev er kommet slemt til skade efter et styrt i Polen. Det oplyser Grindsted Speedway Klub i et opslag på Facebook.

”Vores danske-kører Patrick Hansen, har været ude for et slemt styrt i dag i Polen, hvor han kørte en ligamatch i Ostrow for hans polske hold Rybnik.

De første prognoser ser ikke særlige positive ud, Patrick er på vej til hospitalet i Kalisz, hvor vi afventer yderligere opdateringer,” skriver Grindsted Speedway Klub.

Det forlyder fra Polske medier at Patrick er blevet opereret i ryggen lørdag aften, men hvordan hans tilstand ser ud, vides ikke på nuværende tidspunkt.

24-årige Patrick Hansen stammer fra Jerslev og har de sidste tre år boet i Polen hvor han udlever sin drøm som professionel speedwaykører. Han blev i 2022 udtaget til det danske speedwaylandshold. Til daglig kører han for det polske hold Rybnik.

Patrick Hansen blev tidligere på året nr. 3. til Danmarksmesterskabet i speedway.

Del