Pastelfarver, vinyl og chrom i lange baner

Lørdag eftermiddag var parkeringspladsen ved Kvickly i Kalundborg fyldt med flotte amerikanerbiler i alle afskygninger, da US Gas Night løb af stablen.

Pastelfarver, vinyl og chrom i lange baner Lørdag eftermiddag og aften var der amerikanerbiltræf på Kvicklys parkeringsplads. Fotos: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag sidst på eftermiddagen var der stort amerikaner-biltræf på Kvicklys parkeringsplads. Det er Kvickly og den lokale klub Garage Club USA Kalundborg, der igen i år har gentaget den store succes med et amerikaner-biltræf i Kalundborg.

Parkeringspladsen ved Kvickly i Kalundborg var lørdag eftermiddag fyldt med flotte amerikanerbiler i alle afskygninger, da US Gas Night løb af stablen. Til trods for, at vejret viste sig fra sin lidt ustabile, kølige og blæsende side, var mange mødt op for at se de fine biler og drikke en øl, mens de nød musikken.

Dog deltog der ikke lige så mange som sidste år, og det mente Boje Olsen, der er medlem i Garage Club USA Kalundborg, skyldes benzinpriser og det mindre gode sommervejr. 

”Sidste år var der omkring 200 biler, men i år tror jeg kun, at vi vil ramme omkring halvdelen, hvilket ikke rigtig kommer bag på os. De voldsomme benzinpriser er højst sandsynlig skyld i, at nogle ikke kommer langvejs fra. Sidste år havde vi en del fra Amager og Nordsjælland, og det koster altså at køre langt i de her biler. Derudover er vejret jo heller ikke så godt, som vi kunne have håbet på. Men der skal nok komme nogle flere inden, at vi slutter i aften. Vi håber, at kunne fortsætte til ved 21.30 tiden, men nu må vi se,” fortæller han.

Det lokale band ’Last to Know’ stod også i år for underholdningen, og Kvickly havde sat borde og bænke op, hvor de mange gæster kunne nyde mad og drikke.

Del