Påskefrokost og fejring af Shu-Bi-Dua

Langfredag er der åbent for det almindelige menukort til frokost, mens der til aften serveres en traditionel påskefrokost med sild og lune retter inden Shubiforsjov Duo går på scenen for at fejre Shu-Bi-Duas 50-års jubilæum.

Påskefrokost og fejring af Shu-Bi-Dua
Karoline og Tina Thrysøe er klar med masser af god mad på Café Dyrehøj hen over påsken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj dækker op med en lækker påskefrokost langfredag aften inden Shu-Bi-Duas 50-års fødselsdag fejres sammen med Shubiforsjov Duo.

Der er rigtigt travlt på Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård. I denne uge afvikles de tre sidste forestillinger af Revy Grand Cru, som stort set har kørt med fulde huse hele måneden og nu gøres der klar til påsken, som byder på masser af god mad og underholdning.

Allerede fra lørdag d. 1. april starter sommersæsonen på Café Dyrehøj, det betyder, at der er åbent hver eneste dag hele ugen.

Skærtorsdag inviteres der til Gourmet middag med en 5-retters menu og lancering af vingårdens 2022 vine. Her er der kun få billetter tilbage.

Langfredag er der åbent for det almindelige menukort til frokost, mens der til aften serveres en traditionel påskefrokost med sild og lune retter inden Shubiforsjov Duo går på scenen for at fejre Shu-Bi-Duas 50-års jubilæum med masser af Shu-Bi-Dua musik og sang.

”Vi serverer en rigtig god klassisk påskefrokost fredag aften og derefter spiller Shubiforsjov Duo op. Vi har flere gange haft besøg af Shubiforsjov Duo og de gør det rigtigt godt, så der er lagt op til en hyggelig aften med god mad og musik og dans,” fortæller Tina Thrysøe fra Café Dyrehøj.

Billetter til den hyggelige langfredag købes via Billetexpressen – KLIK HER

Påskefrokost ud af huset

Fra den 1. april og til 10. april er der mulighed for at bestille en påskefrokost ud af huset hvis man er mindst 10 personer. Her bydes der bl.a. på Marineret sild med rabarber og dild, Lakserilette med ramsløgsmayo, Lammekrone med pistacie/persillecrunch, Panko/oste friteret kylling med hvidløgsmayo og Påskecheesecake med citron og vanilje. Påskefrokosten kan også nydes på Café Dyrehøj hvis man er mindst 10 personer, oplyser Tina Thrysøe.

Shubiforsjov Duo underholder på Café Dyrehøj langfredag aften.

Del