Påskefrokost med udsigt over vandet

”Vi anbefaler, at gæsterne bestiller bord på forhånd. Vi plejer at have fuldt hus, så det er lidt en chance at komme uden bordbestilling”

Påskefrokost med udsigt over vandet
”Alt er lavet helt fra bunden, lækkert og traditionelt, det er jo vores kerneværdi, godt håndværk,” fortæller restaurantchef Simon Wittrock. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Restaurant Gisseløre er klar med en spændende påskefrokost samtlige påskedage. Ud over god mad er der også mulighed for en flot udsigt over Kalundborg Fjord.

Restaurant Gisseløre, som er beliggende nærmest i vandkanten på Gisseløre, slår døren op til påskebuffet alle påskens dage, med både sild, kød og dessert på bordet.

Bl.a. bydes der på retter som forårssild med crème fraiche og krydderurter, sennepssild med æg​, lammefrikadeller med soltørrede tomater og urter, tærte med porre, skinke og vesterhavsost, udvalg af oste med druer, oliven og kompot og gammeldags æblekage med makroner og skum, for bare at nævne nogle af buffetens muligheder.

”Alt er lavet helt fra bunden, lækkert og traditionelt, det er jo vores kerneværdi, godt håndværk,” fortæller restaurantchef Simon Wittrock, og fortsætter,

”Vi anbefaler, at gæsterne bestiller bord på forhånd. Vi plejer at have fuldt hus, så det er lidt en chance at komme uden bordbestilling.”

Påskebuffet tilbydes alle dagene i Påsken - 28/03 til 01/04 fra 12:00 til 15:00, mens der om aftenen kan vælges fra a la carte kortet.

Del