Parkeringsplads bliver til byggeplads

Inden længe begynder jordarbejdet til de syv punkthuse som skal opføres i området.

Parkeringsplads bliver til byggeplads Det er helt slut med parkering på parkeringspladsen på Klosterparkvej. Den bliver nu omdannet til byggeplads. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Totalentreprenøren 5E Byg er klar til at gå i gang med byggeriet af 97 boliger i Klosterparken i Kalundborg. Lige nu etableres byggepladsen. 

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme tager første spadestik til opførelsen af 97 bæredygtige boliger i Klosterparken i Kalundborg mandag d. 3. oktober på den 13.800 kvadratmeter stor grund som er købt af Kalundborg Kommune.

Lige nu arbejder den lokale entreprenør Benny Petersen A/S i området med etablering af en ny kloakledning, men det er for Kalundborg Forsyning.

Men inden længe begynder jordarbejdet til de syv punkthuse som skal opføres i området.

Derfor bliver der lige nu etableret byggeplads på parkeringspladsen ud mod Klosterparkvej. De første skurvogne kører ind i dag, onsdag, og hele området er nu hegnet ind med byggepladshegn.

Det er derfor også slut med at parkere på parkeringspladsen. Først når de nye huse er opført bliver der en række parkeringspladser som kan benyttes, så indtil da, må bilejerne i området finde andre parkeringsmuligheder.

Del