Parkeringskaos udløste mange parkeringsafgifter

Politiet er nu blevet opmærksom på parkeringsproblemet, så det er nok ikke sidste gang de kommer forbi  for at se på parkeringsforholdene.

Parkeringskaos udløste mange parkeringsafgifter
Der er rift om parkeringspladserne på Svanevej i Kalundborg og derfor er der mange som parkerer ulovligt. Tirsdag var politiet forbi med en række parkeringsafgifter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er rift om parkeringspladserne på Svanevej i Kalundborg, så meget at mange bilister parkerer ulovligt. Tirsdag var politiet forbi og det blev en dyr fornøjelse for rigtigt mange.

Aktivitetsniveauet på Novo sitet i Kalundborg er i øjeblikket meget stort, og derfor er der også et stort behov for parkeringspladser til medarbejdere og håndværkere. Det giver et stort pres på de parkeringsmuligheder som findes på Svanevej i Kalundborg, så stort, at flere må parkere ulovligt for at få et sted at holde med bilen, men det giver et vist kaos i området, bl.a. kan det være svært at komme rundt på de to store parkeringspladser som er for enden af Svanevej når biler er parkeret uden for de afmærkede båse.

Politiet havde fået et tip om, at der til tider nærmest var lovløse tilstande på parkeringspladserne og derfor lagde en patrulje fra færdselsafdelingen vejen forbi tirsdag.

”Det er en offentlig parkeringsplads og der er stor rift om de afmærkede parkeringspladser, så det patruljen i dag har koncentreret sig om, er de biler som havde parkeret uhensigtsmæssigt uden for de afmærkede båse, og dem var der 14 af som så har fået en parkeringsafgift i vinduesviskeren,” fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, og fortsætter,

”Flere biler var parkeret så de nærmest spærrede det halve af ind- og udkørslen, og det går ikke.”

Politiet er nu blevet opmærksom på parkeringsproblemet, så det er nok ikke sidste gang de kommer forbi Svanevej for at se på parkeringsforholdene.

Del