Panik i Dansk Folkeparti.

Læserbrev: 

Panik i Dansk Folkeparti

Hvor er det godt at ikke alle partier har mistet troen på en demokratisk fremtid i Kalundborg kommune. Nye Borgerlige og Liberal alliance melder klart ud at de vil mere demokrati i kommunen. Tak for det. Det er mere end velkomment. 

Den helt store politiske deroute ser, efter min mening, samtidig dagens lys i kraft af Kalundborg kommunalbestyrelses største vendekåbe Peter Jacobsen nu – efter 2 valg, hvor han har haft alle muligheder for at få demokrati og borgernes medbestemmelse stiller sig frem i al ynkelighed og tror han kan tage fusen på borgerne endnu engang. Efter at have sagt nej til borgmesterposten ved sidste valg, hvor alle muligheder var åbne, valgte Peter Jacobsen at binde sig op på Martin Damm igen, hvorfor mon. Kunne det være at han gik for meget ned i løn ved at påtage sig ansvaret som borgmester i stedet for de utallige ben han fik raget til sig som betaling for at deponere sin stemme hos andre i både region og kommune. Nu strammer garnet for alvor for Dansk Folkeparti.

Nu ønsker Peter pludselig demokrati og medindflydelse fra borgerne – Peter du har selv nedlagt alle borgergrupper og udvalg hvor borgerne havde indflydelse. Demokrati har du kunne indføre hver eneste dag i sidste valgperiode, hvis du ville. Jeg syntes det er ynkeligt.

Det glæder imidlertid medlemmer af demokratisk fællesliste at du finder vores visioner så tiltrækkende at du vælger at kopiere dem ord for ord. Peter du behøver slet ikke at stille op for at indføre demokrati for borgerne, du kan blot stemme på demokratisk fællesliste. Listen ser ikke på, hvilke politisk tilhørsforhold medlemmerne har, men søger at skabe de bedst mulige forhold for borgerne i kommunen og ikke kun for den lille magtelite som hidtil. Og mon ikke din nyfundne demokratiske opfattelse falder til patten hos Martin Damm endnu engang, når det viser sig at du ikke kan fuppe borgerne igen til valget. DF har intet udrettet i 2 valgperioder. Tricket med at lefle for de ældre i kommunen virker tilsyneladende ikke. Det er imidlertid et smart trick du og Martin har fundet ud af. Masser af millioner til de ældre ved hver budgetlægning. Flotte overskrifter i en alt for venlig og ukritisk dagspresse, for derefter at putte dem i kassen igen – i al stilhed efterfølgende, da de ikke bliver brugt. Sådan kan de jo hives op og ned i kommunekassen og skabe reklame for DF.

Der havde været en snert af troværdighed i dit nyfundne demokratiske sindelag, hvis ikke det lige var fordi det er i 11. time inden et valg. Du har nu nydt godt af at bakke Martin Damm op helt ukritisk, i mange år og nu strammer det til på falderebet. Det klær` ingen politiker heller ikke Peter Jacobsen.

Allan Orris

Demokratisk fællesliste, Granlyvej 15, 4593 Eskebjerg

Del