På vandet, i vandet og ved vandet

'Vild med Vand’ er en dag med fokus på aktiviteter på vandet, i vandet og under vandet.

På vandet, i vandet og ved vandet Der var mange forbi på Gisseløre i Kalundborg, hvor der bl.a. blev afholdt Vild med Vand. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vild med Vand var lørdag tilbage - efter et par års pause grundet COVID-19, og der var rigtig mange forbi for at deltage i de mange aktiviteter bl.a. på Gisseløre.

Sejlklubben, roklubben, sportsdykkerne, havfiskerne, bådelauget på Vesthavnen, Marinehjemmeværnet og flere andre aktører stod klar lørdag formiddag med arrangementet ’Vild med Vand’, der er en dag med fokus på aktiviteter på vandet, i vandet og under vandet.

“Vandbussen”, sejlklubbens jolle Zephyr, sejlede i fast rutefart dagen igennem mellem de to havne. Der var også mulighed for en tur i en Rib båd, der er en hurtiggående gummibåd, med Kalundborg Brand og Redning.

Sportsdykkerne fremviste deres udstyr og færdigheder inden for undervandsjagt og undervands-rugby. I roklubben, fik gæsterne lejlighed til at prøve en romaskine, sejle i kajak eller inriggerbåd efter behørig instruktion.

Nogle af sejlklubbens medlemmer tilbød ture med sejl- eller motorbåd, ligesom der var andre aktiviteter i havnebassinet, som kajakpolo. Klubbens windsurfere var klar med prøveture, og der var også mulighed for at prøve disciplinen SUP, Stand Up Padling.

Havfiskerne serverede fiskefrikadeller og fiskefileter, ligesom der var salg af pølser i Sejlklubben og Roklubben bød på kaffe, kage og softice. Endelig var der mulighed for at prøve at sejle i palletank, hvilket ivrigt blev prøvet af gæsterne. For børnene var der bl.a. krabbevæddeløb.

På vandet, i vandet, ved vandet. Fællesnævneren for dagen var det våde element, og det fungerede fint i det fantastiske sommervejr.

Del