På tur med sportsdirektøren

Ud over et godt foredrag med Brian Holm, så er formålet at samle penge ind til Børnecancerfonden og til Børnelungefonden.

På tur med sportsdirektøren En del af Team Rynkeby Vestsjælland kørte en tur med den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm tirsdag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Brian Holm har været på nogle af verdens største hold og nu har han også været med på Team Rynkeby Vestsjælland, i hvert fald for en eftermiddag. Tirsdag aften holder han foredrag i Kino den Blå Engel.

Den tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm, der er sportsdirektør for Quick-Step Floors, var tirsdag eftermiddag i Kalundborg for at køre en tur med en del af Team Rynkeby Vestsjælland på vejene omkring Kalundborg.

Det er Jesper Thomsen fra Expert i Kalundborg der har fået aftalen i stand, både cykelturen, men også et spændende foredrag i Kino den Blå Engel i aften, hvor Brian Holm fortæller om livet som elitesportsmand, afsavn, stress, motivation og karriereskift.

”Jeg har forberedt en tur på 47 km. hvor vi først kører mod Rørby, over Kærby til Tømmerup. Herfra går turen mod Svenstrup, Vollerup, Kallerup Bakkevej, og mod Ulstrup. Retur mod Kalundborg og en tur op ad den stejle Tjørnebakken som nok skal give sved på panden inden vi slutter i selve Kalundborg og får et bad inden foredraget i aften,” fortæller Jesper Thomsen.

”Det er faktisk rart med en cykeltur, for lige nu her op til touren har jeg ikke så meget tid til at cykle, og så skal jeg ikke løbe i aften, så det er helt fint,” fortæller Brian Holm inden han spændte cykelhjelmen og satte sig i sadlen sammen med Rynkeby rytterne.

Ud over et godt foredrag med Brian Holm, så er formålet at samle penge ind til Børnecancerfonden og til Børnelungefonden, derfor glæder Jesper Thomsen og resten af Team Rynkeby Vestsjælland sig over, at rigtigt mange vil støtte op om den gode sag.

Faktisk er der stadigvæk billetter til salg til foredraget i aften og selvom du ikke er cykelinteresseret, kan arrangørerne godt love, at det vil være en aften, hvor du vil blive godt underholdt.

Foredraget i Kino den Blå Engel starter kl. 18 og de sidste billetter sælges i døren.

Del