På Røsnæs er der målt vindstød af stærk storm

På Røsnæs er der målt vindstød af stærk storm
På Røsnæs er der natten til torsdag målt vindstød af stærk storm, svarende til 30,5 meter i sekundet. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På Røsnæs er der målt vindstød af stærk storm natten til torsdag. Der er målt vindstød på 30,5 meter i sekundet. Det oplyser TV2 Vejret.

Der har været rigtigt meget blæst natten til torsdag da den britiske storm Dudley fejede hen over landet.

Værst var det i Blåvandshuk hvor der blev målt 32,9 meter i sekundet, det er orkanstyrke.

Røsnæs er som sædvanlig godt med når der måles vind, og der er natten til torsdag målt vindstød af stærk storm, svarende til 30,5 meter i sekundet.

På Røsnæs er middelvinden målt til 24,8 meter i sekundet, hvilket er storm.

Der er mere blæst på vej

Torsdag forventes der storm over den sydlige og sydvestlige del af landet og på Bornholm. Vinden vil komme fra sydvest og vest med middelvind på 20 til 27 m/s, med vindstød af orkanstyrke 32 og 37 m/s. Det er en hurtig storm, det betyder at der det enkelte sted, ventes de kraftigste vinde at vare mellem 3 og 6 timer.

Fredag ventes et nyt stormlavtryk at tage en bane fra De Britiske Øer østpå via Nordsøen frem mod Danmark, og vil formentlig passere central hen over landet natten til lørdag. Da stormlavtrykket først nu er begyndt at udvikles ca. 3000 km sydvest for Danmark er den præcise bane og udvikling endnu lidt usikker, oplyser DMI

Del