Overstiger alle forventninger

Den nye Rema 1000 er blevet en stor succes og placeringen ud mod hovedvejen trækker mange kunder til.

Overstiger alle forventninger
"Vi kan også se, at det er en anden type af varer vi nu sælger meget af, fx er vores salg af økologiske varer steget rigtigt meget," fortæller Thomas Klembo. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rema 1000 flyttede deres supermarked fra midten af Gørlev til det nye butikshus ud mod Rute 22 sidst i november sidste år, og det har været en kæmpe succes.

Kunderne stod i kø da Rema 1000 sidste år i november slog dørene op for en helt ny stor forretning ud mod Rute 22 i Gørlev, og sådan har det faktisk været lige siden.

Den nye Rema 1000 er blevet en stor succes og placeringen ud mod hovedvejen trækker mange kunder til.

”Hver dag klokken 15 vælter det ind med kunder og så skal vi være klar, det er tydeligt, at det er det store træk fra Novo, som lægger vejen forbi vores forretning. Vi kan også se, at det er en anden type af varer vi nu sælger meget af, fx er vores salg af økologiske varer steget rigtigt meget. Nu har vi pladsen til det og kan præsentere det ordentligt,” fortæller Rema 1000 købmand Thomas Klembo, og fortsætter,

”Det har overrasket os hvor stor væksten er, og der har været rigtigt travlt fra dag et. Det er især de gode og nemme parkeringsforhold, som trækker kunderne til.”

Salgsarealet på den nye Rema 1000 er omkring 250 kvadrater større end den gamle, men der er samme antal varenumre, men nu kan varerne blive eksponeret væsentligt flottere og det har også været med til at give den store vækst.

Grundet den store vækst er der også blevet plads til flere medarbejdere, dels har Thomas Klembos hustru Sussi droppet sit job som sygeplejerske og er nu med på fuld til i Rema 1000 forretningen, der er ansat en elev mere og den elev som snart er udlært, skal blive. I alt er der 30 medarbejdere ansat, og Thomas Klembo oplyser, at han godt kunne bruge lidt flere ungarbejdere til aften og weekend.

”Byggeriet af den nye Rema 1000 forretning har haft mange bump på vejen, vi ventede i flere år men det har været værd at vente på,” fortæller Thomas Klembo, som oplever god opbakning fra lokalområdet ligesom mange kunder fra Høng lægger vejen forbi.

” Vi oplever også, at sommerhusgæsterne støtter op om vores forretning, det kan vi tydeligt mærke,” siger Sussi Klembo.

Stort blomstermarked

Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 9. maj har Rema 1000 et stort blomstermarked uden foran butikken fra kl. 9-15 med masser af blomster, planter og blomster jord til rigtigt gode priser. Der vil også være et stort udvalg af stueplanter.

Grundet helligdagen er resten af butikken lukket, og derfor opfordrer Thomas Klembo til, at kunderne betaler med mobilepay i det omfang, det er muligt.

Del