Overraskede leder på hendes sidste arbejdsdag

Alle medarbejderne stod klar med flag, grydeskeer og piskeris da Hanne Munk ankom til Madservice tidlig torsdag morgen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hanne Munk, leder af Madservice på Stejlhøj i Kalundborg har sidste arbejdsdag i dag torsdag. Forude venter tilværelsen som pensionist. Medarbejderne overraskede deres leder på hendes sidste arbejdsdag.

Det er 17 år siden, at Hanne Munk var med til at starte Kalundborg Kommunes Madservice på Stejlhøj i Kalundborg, men nu er det slut. På søndag har Hanne Munk 65-års fødselsdag og har derfor besluttet at gå på pension.

De mange medarbejdere hos Madservice havde besluttet at Hanne Munk skulle have en overraskelse på hendes sidste arbejdsdag, og derfor mødte de tre madbiler, som bruges til at køre færdigretterne ud til borgerne med, op på hendes privatadresse tidlig torsdag morgen.

Bilerne var flot pyntet og i den forreste bil hvor Hanne Munk skulle sidde, var der pyntet ekstra op.

Fremme på Madservice stod alle medarbejdere klar med flag, grydeskeer og piskeris for at ønske tillykke med den sidste arbejdsdag og tilværelsen som pensionist.

”Hvor er det en dejlig overraskelse, det havde jeg slet ikke regnet med,” sagde en meget glad Hanne Munk da hun stod ud af den forreste af de tre madudbringningsbiler.

”Det bliver da hårdt at skulle stoppe, jeg har været med lige fra første spadestik, og mange af medarbejderne har været her i rigtigt mange år, så det er jo vores andet hjem,” siger Hanne Munk, og fortsætter, ”Og så er vi stolte af vores gode arbejdsmiljø her, i det store hele har vi det godt.”

Hanna Munk fejres ved en reception torsdag eftermiddag hvor bl.a. kommunen og politikere vil sige pænt farvel til Hanne Munk.

Madservice laver mad til godt 1000 borgere hver dag, fordelt med 630 borgere i private hjem og godt 400 på plejecentre.

Del