Overlegen vinder af årets Rallykørerpokal

Med sin Peugeot 208 T16 R5 indsat af det nye rallyteam, Glad Sport i Kalundborg, har Kenneth Madsen været urørlig i alle årets løb.

Overlegen vinder af årets Rallykørerpokal
Med sin Peugeot 208 T16 R5 indsat af det nye rallyteam, Glad Sport i Kalundborg, har Kenneth Madsen været urørlig i alle årets løb (foto: Glad Sport).

Af Jens Nielsen, jens@tv-kalundborg.dk

Med seks sejre ud af seks mulige i Dansk Super Rally har Kenneth Madsen vist sig mere end værdig til at vinde årets Rallykørerpokal. Kenneth Madsen kører for Team Glad Sport i Kalundborg.

Rallykøreren Kenneth Madsen fra Ruds Vedby og medlem af Kalundborg og Omegns Motorklub, har afsluttet en helt fantastisk sæson i dansk rallysport. Sammen med sin co-driver Mette Felthaus fra Horsens har han bl.a. vundet alle seks afdelinger af Dansk Super Rally, som er titlen på det officielle DIF-danmarksmesterskab i rally.

Dermed har Kenneth Madsen også kørt sig til at vinde Rallykørerpokalen udsat af Dansk Rally Club. Med en imponerende historie helt tilbage fra 1954 er pokalen gennem 68 år blevet vundet af en perlerække af dansk rallysports største navne.

Kenneth Madsen har i en årrække været et af de mest lysende talenter i rallysporten, men han har aldrig før haft en både kompetent og pålidelig rallybil. Det har han nu. Med sin Peugeot 208 T16 R5 indsat af det nye rallyteam, Glad Sport i Kalundborg, har han været urørlig i alle årets løb.

Kenneth Madsen samlede med sin Peugeot 208 T16 R5 157 point i den totale stilling i Rallykørerpokalen. På andenpladsen i kom hans lillebror Jacob Madsen, ligeledes fra Ruds Vedby, i Peugeot 208 Rally 4 med 130 point. Tredjepladsen gik til Ib Kragh fra Horsens i Hyundai i20N Rally2 med 115 point.

Rallykørerpokalen, der er evigt vandrende, går til årets bedste, hurtigste og mest vindende danske rallykører. Med seks sejre ud af seks mulige i Dansk Super Rally har Kenneth Madsen vist sig mere end værdig til at vinde pokalen. I alt 21 rallyer har i år været tællende til Rallykørerpokalen, herunder seks Dansk Super Rally samt en del store udenlandske rallyer.

Del