Overhaling af lastbil gik helt galt

Midt- og Vestsjællands Politi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvor store skader de to bilister har pådraget sig, men begge biler er totalskadet

Overhaling af lastbil gik helt galt
Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

Den voldsomme ulykke som skete på Tissøvej fredag morgen skete på grund af en overhaling af en lastbil. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Fredag morgen blev brand- og redningskøretøjer tilkaldt sammen med lægehelikopteren og politiet til Tissøvej mellem Svebølle og Jorløse.

Her var to personbiler kørt frontalt sammen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan nu oplyse, at en personbil, ført af en 51-årig mand fra Slagelse, kørende på Tissøvej i nordlig retning trak ud for at overhale en lastbil, men manden nåede ikke helt uden om. I stedet for ramte han en modkørende bilist frontalt.

Den bil blev ført af en 31-årig kvinde fra den østlige del af Kalundborg. Kvindens bil ramte efter det frontale sammenstød også ind i siden på lastbilens trailer.

Midt- og Vestsjællands Politi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvor store skader de to bilister har pådraget sig, men begge biler er totalskadet.

”Vi ved ikke på nuværende tidspunkt hvor meget der er sket med dem, men vi kan oplyse, at begge parter var ved bevidsthed da de blev henholdsvis fløjet med helikopter og kørt i ambulance til et sygehus,” oplyser Thomas Kristensen, som er kommunikationschef i Midt- og Vestsjællands Politi.

En bilinspektør har undersøgt skadestedet, inden Tissøvej igen blev åbnet for trafik kl. 09.26

Del