Outlandish til stort Knæk Cancer show I Kalundborg

Arrangementet startet kl. 18 med spisning hvor der serveres en 3-retters lækker menu fra Det Mexicanske Bøfhus, inden det store Knæk Cancer show starter på TV2. Showet vises på storskærm på Postgaarden.

Outlandish til stort Knæk Cancer show I Kalundborg
Rap-duoen Outlandish står for underholdningen. Pressefoto

Af Jens Nielsen

Postgaarden Event- og Musikhus i Kalundborg inviterer til et firma-event til fordel for Knæk Cancer. Rap-duoen Outlandish står for underholdningen.

Lørdag d. 28. oktober inviterer Postgaarden Event- og Musikhus i Kalundborg til et eksklusivt firma-event til fordel for Knæk Cancer.

Arrangementet starter kl. 18 med spisning hvor der serveres en 3-retters lækker menu fra Det Mexicanske Bøfhus, inden det store Knæk Cancer show starter på TV2. Showet vises på storskærm på Postgaarden.

Outlandish står for underholdningen i løbet af aftenen sammen med en DJ, så ønsker virksomheder at støtte et godt formål, spise lækker mad, netværke med andre deltagende virksomheder samt have en fest, hvor der i løbet af aftenen er mulighed for at vinde store præmier, så er det med at få tilmeldt sig.

”Arrangementet er tiltænkt til erhvervslivet som vil støtte den gode sag, hvor såvel ledelsen som medarbejdere er velkomne. En aften hvor man får noget god mad og en god fest og hvor Outlandish underholder i løbet af aftenen,” fortæller Sülle Gövercin, daglig leder af Postgaarden Event- og Musikhus i Kalundborg.

Interesserede virksomheder kan kontakte Postgaarden på e-mal: info@postgaardenkalundborg.dk

Del