Opnå din drømmekrop på bare 2x20 minutter om ugen

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og er en skånsom træningsform, der bruges til at optimere din træning, genoptræning eller forebyggelse af skader og så er det vejen til en sundere og stærkere krop.

Opnå din drømmekrop på bare 2x20 minutter om ugen
Cecilie Petersen er klar til at tage imod kunderne i hendes nye klinik EMS by Cecilie, Kordilgade 42 i Kalundborg. Foto: jens nielsen

Af Jens Nielsen

23-årige Cecilie Petersen er klar til at invitere kunderne indenfor i sin nye klinik, EMS by Cecilie, hvor hun tilbyder EMS træning (Elektrisk muskel Stimulation).

Ved at træne EMS kan man opnå resultater som svarer til en 90 minutters træning på bare 20 minutter. Lyder det interessant så står Cecilie Petersen klar til at tage imod kunderne i hendes nye klinik, EMS by Cecilie, som er indrettet i et lokale hos Salon Skøn, Kordilgade 42 i Kalundborg.

”Jeg har prøvet det på min egen krop med rigtigt gode resultater, og nu prøver jeg at give det en chance, den nærmeste klinik som tilbyder det samme, er i Roskilde,” fortæller Cecilie Petersen, som har taget et instruktørkursus i EMS.

EMS står for Elektronisk Muskel Stimulering og er en skånsom træningsform, der bruges til at optimere din træning, genoptræning eller forebyggelse af skader og så er det vejen til en sundere og stærkere krop. Med EMS-træning opbygger du dine muskler, styrker vævet og reducerer din fedtprocent, det er vejen til en sundere og stærkere krop, lover Cecilie Petersen.

Hvordan foregår træningen?

Du vil blive iført en dragt med indbyggede elektroder og herunder specielt træningstøj. Muskelgrupperne stimuleres gennem dragten. Maskinen sender impulser under hele træningen også ned i de dybere muskellag som sikrer dig en effektiv træning.

1 gratis prøvetræning

Lige nu har Cecilie Petersen sammensat en række gode åbningstilbud på EMS-træning og hun tilbyder endda en gratis prøvetime for dem som kunne tænke sig at prøve den træningsform.

EMS by Cecilie kan kontaktes på tlf. 40206395 eller på instagram: ems_by_cecilie

Del