Oplev totalrenoverede lejligheder til Åbent Hus

Der er tale om lejligheder i de klassiske rødstensblokke på Nørre Allé og senere også på Frederik Andersensvej, Lupinvej og Nyvangsvej, som har fået en totalrenovering, og som derfor fremstår som meget attraktive boligtilbud til såvel børnefamilier som ældre.

Oplev totalrenoverede lejligheder til Åbent Hus FOB's nyrenoverede lejligheder på Nørre Alle vises frem ved et Åbent Hus arrangement på lørdag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De næste totalrenoverede lejligheder på Nørre Allé er snart klar til indflytning. Der er Åbent Hus lørdag den 6. august kl. 10-12 på Nørre Alle 57.

De første beboere i FOB’s totalrenoverede boliger på Nørre Alle i Kalundborg er for længst flyttet ind. Nu er de næste lejligheder klar til indflytning.

Står du og mangler bolig i Kalundborg, eller har du planer om at flytte fra din nuværende til en mindre eller større bolig, så er det nu, du skal spærre øjnene op.

Boligselskabet FOB er godt i gang med at renovere i alt 383 boliger. Heraf bliver 108 lejligheder totalrenoveret, og resten får en tiltrængt opgradering – ikke mindst med nye vinduer og etablering af ventilationsanlæg, så indeklimaet forbedres væsentligt.

FOB har tidligere afholdt Åbent Hus-arrangementer i de totalrenoverede lejligheder, og nu inviteres alle interesserede indenfor igen til Åbent Hus nu på lørdag d. 6. august mellem kl. 10-12 på Nørre Alle 57, hvor prøveboliger står klar til fremvisning.

”Det går rigtigt godt med at udleje de boliger som allerede er færdige og vi er så småt ved at opbygge en venteliste,” fortæller projektchef Christen Mors fra FOB, og fortsætter, ”Vi har afholdt flere Åbent Hus-arrangementer hvor der er kommet omkring 200 hver gang, så der er stadigvæk stor interesse.”

Der er tale om lejligheder i de klassiske rødstensblokke på Nørre Allé og senere også på Frederik Andersensvej, Lupinvej og Nyvangsvej, som har fået en totalrenovering, og som derfor fremstår som meget attraktive boligtilbud til såvel børnefamilier som ældre, der måske gerne vil sige farvel til parcelhuset.

De lejligheder som nu vises frem til Åbent Hus er 2-, 3- og 4 rums lejligheder. 

Omkring december er de næste lejligheder færdige og klar til udlejning og lige nu er omkring 70% af den store helhedsplan færdig. Hele det store renoveringsprojekt står færdigt ved udgangen af januar måned 2023, oplyser FOB.

Del