Oplev Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe

På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffen vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri-så har man Everybody's Talking.

Oplev Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe

Af Jens Nielsen

Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe, forkæler publikum med fabelagtige fortolkninger af historiens store rock/pop-klassikere. Den 1. november kommer de til Kino Den Blå Engel.

Everybody's Talking, Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe behøver efterhånden ingen nærmere introduktion.

Når Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl optræder sammen, er der garanti for en usædvanlig musikalsk oplevelse. På scenen er der tre barstole, tre mikrofoner og et hav af guitarer. Blander man de dele med uovertruffen vokalarbejde, sublimt guitarspil og venskabeligt mundhuggeri-så har man Everybody's Talking.

Onsdag d. 1. november står Everybody's Talking på scenen i Kino Den Blå Engel i Kalundborg og lover et brag af en koncert.

Gennem flere år har Everybody's Talking levet op til sit bandnavn og høstet larmende bifald fra udsolgte koncertsale landet over. Snakken i landet går, bogstavelig talt, når Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe, forkæler publikum med fabelagtige fortolkninger af historiens store rock/pop-klassikere.

Billetterne er sat til salg på Kino Den Blå Engels hjemmeside.

Del