Oplev naturen ved Gørlev Sø i mørke

Kunne man tænke sig at sove under åben himmel med stjernerne som loft, er arrangementet ved Gørlev Sø måske noget. 

Oplev naturen ved Gørlev Sø i mørke Den 12. august inviterer Dansk Naturfredningsforening Kalundborg til Nat i naturen ved Gørlev Sø.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Naturen sover aldrig, men det er kun de færreste, der prøver den unikke oplevelse at være ude i naturen om natten. Derfor inviteres alle ud i mørket landet over - således også ved Gørlev Sø.

Den 27. august er officiel markering af Nat i naturen landet over - men allerede den 12. august inviterer Dansk Naturfredningsforening Kalundborg (DN Kalundborg) til Nat i naturen ved Gørlev Sø.

Kunne man tænke sig at sove under åben himmel med stjernerne som loft, er arrangementet ved Gørlev Sø måske noget. Har man ikke prøvet at overnatte i shelter eller telt før, og ved man ikke rigtig, hvordan man kommer i gang, eller om det er noget for en, så får man nu muligheden for at prøve det af sammen med andre. 

DN Kalundborg inviterer nemlig til ”Nat i naturen”, hvor man kan komme ud og sove i shelter eller telt i den dejlige danske lyse sommernat. Når mørket sænker sig, kommer der besøg fra Hans Rørbech, som har stor erfaring udi stjerner og himmellegemer.  Man får en introduktion til det spændende univers samt mulighed for et kig i stjernekikkert, mens børnene får mulighed for at bage snobrød over bål.

DN Kalundborg kan tilbyde overnatning i en varm sovepose, frisk luft, måske lyden af et pindsvin, der pusler i natten og naturen, der vågner tidligt med fuglefløjt samt forplejning. Deltagelse er begrænset til 12 voksne og 8 børn efter først til mølle princippet.

Nat i naturen er støttet af udlodningsmidler fra Friluftsrådet. Er man interesseret i at deltage, kan man tilmelde sig på kalundborg@dn.dk med oplysning om antal voksne/børn, navn, adresse og telefonnummer.

Del