Oplev Danmarks Mest Alsidige Kvindelige Entertainer

Mon ikke, at publikum også får historien om, hvordan Pelle udviklede sig til et viralt fænomen.

Oplev Danmarks Mest Alsidige Kvindelige Entertainer
Der er hele to muligheder for at opleve Trine Gadeberg og mon ikke, at publikum også får historien om, hvordan Pelle udviklede sig til et viralt fænomen. Pressefoto

Af Jens Nielsen

Trine Gadeberg - Danmarks Mest Alsidige Kvindelige Entertainer besøger forsamlingshuse i Kalundborg kommune.

Liv I Forsamlingshusene er sammen med Årby og Reerslev Kultur- og forsamlingshuse stolte over at præsentere en enestående aften med en af landets mest alsidige entertainere, Trine Gadeberg. Hendes imponerende karriere og enestående evne til at bevæge sig på tværs af genrer har gjort hende til en sand ikon i dansk underholdningsverden. Nu kommer hun og leverer en aften som er en blanding af foredrag og underholdning.

Trine Gadeberg har på fornemmeste vis markeret sig på de største scener og i en række forsamlingshuse landet over. Hendes repertoire spænder vidt, fra populære musicals til at indtage rollen som den elskelige Kviknissen Pyt i DR's Nissebanden julekalender, og hun er en af de eftertragtede City Singler. Hendes præstationer har spredt glæde og latter, og hun har formået at røre mennesker i alle aldre med sine optrædener.

Historierne fra Gadebergs lange karriere vil i løbet af aften blive suppleret af sange fra et vælg af genrer, som Trine Gadeberg bevæger sig i: Musical, pop/rock, revy, dansktop, country, etc., så på én og samme tid kan publikum høre Dolly Parton og ABBA sange, Giro 413 hits over musical-toner.

Mon ikke, at publikum også får historien om, hvordan Pelle udviklede sig til et viralt fænomen i Corona-tiden og efterfølgende har været med til at sende Trine Gadeberg ud på endnu flere forskellige scener.

Vælg mellem en af disse to datoer, hvis du vil deltage:

Onsdag d. 28.  feb. kl. 19.00 er det Årby forsamlingshus, som ligger lige uden for Kalundborg.

Torsdag d. 29. feb. kl. 18.00 i Reerslev Kultur- og Forsamlingshus, som er ligger ved Høng, der er værter.

Ønsker man at deltage, kan der læses mere om tilmelding og billetkøb via www.kalundborglif.dk

Del