Opgradering til Rema 1000

Efter tre ugers arbejde slog Rema 1000 på Slagelsevej i Kalundborg torsdag morgen dørene op til en opgraderet udgave af supermarkedet.

 

Opgradering til Rema 1000 Købmand Dennis Krogh ved den nye grøntafdeling. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

REMA 1000 på Slagelsevej har gennemgået nogle forandringer for at gøre butikken endnu mere indbydende for kunderne, og torsdag morgen var de sidste håndværkere færdige med arbejdet.  

Efter tre ugers arbejde slog Rema 1000 på Slagelsevej i Kalundborg torsdag morgen dørene op til en opgraderet udgave af supermarkedet.

”Det er jo ikke den store ombygning, men vi har lavet en lille opgradering i forretningen, og vi har også flyttet lidt om, hvor vi havde nogle problematikker, som vi gerne ville løse. Det må tiden jo så vise, om vi har fået løst. Men derudover har vi skiftet en masse skilte ud, der har ændret farver forskellige steder,” fortæller købmand Dennis Krogh.

Udvider sortimentet

Udover at der er kommet nye skilte til, og der er blevet flyttet rundt, er økologi og konventionelt grønt også blevet delt op i grøntafdelingen. Ligesom der er kommet endnu en convenience køler.

”En convenience køler er en køledisk, hvor vi har alle de her forarbejdede ting, der er mere eller mindre klar til at spise. Vi har hele tiden haft en, men har valgt at få en mere, så vi kan udvide sortimentet. Den ene boks vil fungere primært som ’to go’ boks, og den anden vil være lettere madlavning, fordi tingene delvist er klar,” fortæller Dennis Krogh.

Håndværkerne har primært arbejdet i supermarkedets åbningstider, men derudover er alt andet lavet om aftenen og i weekenden.

”Det vi selv har kunne håndtere, har vi gjort i weekenden og om aftenen, men håndværkerne har været her i butikkens åbningstid. Vi har jo også folk, der bor ovenover, der ikke skal generes af larmen, men det er gået rigtig godt,” siger Dennis Krogh.

Åbningstiderne i supermarkedet på Slagelsevej er, som de plejer at være.

Del