Opel flytter og overtages af ny forhandler

Opel flytter og overtages af ny forhandler Jacob Glad overtager Opel forhandlingen i Kalundborg, som flyttes fra Elmegade til Slagelsevej under samme tag som Peugeot, Citroën og Land Rover. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bilcentret Peer Glad A/S, overtager 1. april forhandlingen af Opel i Kalundborg. Opel forhandlingen flyttes fra Elmegade til Slagelsevej under samme tag som Peugeot, Citroën og Land Rover.

Stellantis (producenten af Opel) og KW Bruun A/S (importør af Opel i Danmark) har et strategisk ønske om, at samle alle gruppens bilmærker under et tag. I den forbindelse, er der indgået aftale med Brian Madsen ApS Opel Elmegade 34 Kalundborg om at bilmærket Opel flytter til Bilcentret Peer Glad A/S, Slagelsevej 88 Kalundborg den 1. april 2022 – hvor det bliver samlet under et tag med Peugeot og Citroën, oplyses der i en pressemeddelelse.

Der er et gensidigt stærkt ønske om, at medarbejdere, der i dag udgør Opel teamet i Elmegade, flytter med ud til Bilcentret Peer Glad A/S på Slagelsevej. Således kan teamet fortsætte sammen, og kunderne der gennem årtier har følt sig velkommen og fået en god service i Elmegade, blive mødt af det samme team den 1. april.

”Vi ser rigtig meget frem til at modtage de første Opel biler i vores forretning. Det bliver spændende. Vi er sikre på at mærket kommer til at passe godt ind sammen med vores øvrige sortiment Peugeot, Citroën og Land Rover. Vi glæder os til at tage godt imod nuværende og nye Opel kunder fra Kalundborg og omegn og vil tilstræbe at de føler sig velkomne,” fortæller Jacob Glad.

Jacob fortæller yderligere, at de to virksomheder til hverdag, har et godt samarbejde og at den her aftale hurtigt kom på plads med KW Bruuns accept. Bilcentret Peer Glad A/S overtager således salg af person og varebiler, værksted og reservedele pr.1. april 2022.     

Bilforhandler Brian Madsen, Slagelse, overtog Opel forhandlingen i Elmegade i Kalundborg d. 1. august 2020, men har nu overdraget forhandlingen til Bilcentret Peer Glad A/S

Del