Onsdagsbanko rykkes tilbage

Onsdagsbanko rykkes tilbage Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner oplyser at onsdagsbanko flyttes tilbage til Kalundborghallen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

H.F.Vestsjællands venner rykker deres bankospil tilbage til Kalundborghallen, første gang d. 5. januar.

I godt 19 år samlede H.F. Vestsjællands Venner op mod 150 bankospillere i Kalundborghallen hver onsdag. Men tilbage sidst i 2019 blev bankospillet flyttet til Postgaarden Event- og Musikhus i Kordilgade, efter uenighed med Kalundborghallens restauratør, men nu bliver det populære bankospil flyttet tilbage til Kalundborghallen igen.

”Et flertal i bestyrelsen har besluttet at rykke bankospil tilbage til Kalundborghallen, med start onsdag den 5. januar kl. 18.30,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, og fortsætter,

”Der er flere af vores spillere der nævner, at adgangsforholdene til Postgaarden er lidt besværlige og vores gæster tror der kommer mange nye spillere når vi flytter tilbage til Kalundborghallen.”

I følge Niels-Erik Sørensen er det at afholde bankospil ikke længere som i gamle dage, antallet af gæster er faldet meget, og det gælder for alle der afholder bankospil rundt omkring i Kalundborg kommune.

”Nu prøver vi det og går det ikke, så er sikker på der ikke er noget der hedder onsdags bankospil mere i Kalundborg, det vil være trist men det er fakta, vi kan ikke køre med underskud hver gang,” siger Niels-Erik Sørensen.

H.F. Vestsjællands Venner har været meget glade for samarbejdet med Postgaarden og her har man vidst i et stykke tid, at der var et ønske om at rykke bankospillet tilbage til Kalundborghallen.

Niels-Erik Sørensen har i øvrigt været i kontakt med Kulturministeriet for at få vished for, om der må spilles banko i Kalundborghallen d. 5. januar, og her er svaret helt klart, det må der gerne.

Del