Online byggemarked har udvidet med fysisk butik

Victoria Grønsedt, indehaver af Fixdithus.dk, i den nyindrettede butik på Stejlhøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Victoria Grønsedt, ung fremadstormende iværksætter med eget online byggemarked med adresse i Kalundborg, har netop åbnet en butik, hvor lokale kunder kan hente bestilte varer fragtfrit og der er mulighed for at købe en række af 'hurtigløber' varer.

Det er små tre år siden at Victoria Grønsedt startede internetbutikken Fixdithus.dk med lager og kontor på Stejlhøj 7A i Kalundborg. Nu er forretningen blevet udvidet med en fysisk butik, hvor der kan købes en række varer som rengøringsmidler, afløbsrens, en ny bruseslange og brusehoved, alt i vvs-artikler, fugemasse, skruer, og sortimentet udvides løbende.

”Når kunden har bestilt sine varer på hjemmesiden, så er der mulighed for at afhente det samme dag hvis det er lagervare, og her i butikken har vi så en række ’hurtigløbere’, som kunderne så kan købe med når de alligevel afhenter deres bestilte varer,” forklarer Victoria Grønsedt.

Butikken har en fast åbningstid mandag til torsdag fra kl. 8-16 og fredag fra kl. 8-15.30

Victoria Grønsedt fortæller også at kunderne har mulighed for at komme forbi for at se på vareprøver inden varerne bestilles på hjemmesiden.

”Fx er vores taginddækning meget billig, og mange kunder vil gerne lige se produktet før de køber, det har de mulighed for nu, og der er også mulighed for at se prøver på bordplader med mere,” fortæller Victoria Grønsedt.

Med en fysisk butik har det også givet mulighed for at få en række nye leverendører ind i sortimentet, bl.a. Tec7, som har fugemasse, multispray og rensemiddel i sortimentet.

Online byggemarkedet Fixdithus.dk har stor fremgang, bl.a. er omsætningen for janur i år fordoblet i forhold til 2019, oplyser Victoria Grønsedt, der ser lyst på fremtiden.

Læs også: Ung iværksætterkvinde i en mandsdomineret verden

Del