Omdrejningspunktet er altid musikken

Der inviteres til humoristisk foredrag med den velkendte radiovært og musiknørd Alex Nyborg Madsen.

Omdrejningspunktet er altid musikken
Alex Nyborg Madsen gæster Ubby bibliotek til en snak om sit liv ved mikrofonen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Alex Nyborg Madsen gæster Ubby bibliotek til en snak om sit liv ved mikrofonen tirsdag den 19. september.

Kalundborg Biblioteker inviterer i samarbejde med Hvidebæk lokalråd til et uhøjtideligt og humoristisk foredrag med den velkendte radiovært og musiknørd Alex Nyborg Madsen. Arrangementet finder sted i Ubby Bibliotek og forsamlingshus tirsdag den 19. september kl. 18.

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at en søn af en syerske og en arbejdsmand, skulle ende med at blive en af landets mest velkendte stemmer på radio over fire årtier. Det er hans brændende engagement i musikken, et grundlæggende talent for at formidle og møde mennesker i øjenhøjde, der har været fundamentet for hans karriere.

Omdrejningspunktet er altid musikken

Uden anden baggrund end en middelmådig realeksamen og en handelsuddannelse i autobranchen, har han bestyret mange tusind timers radio. Uanset om han interviewer Kronprinsen, kendte kunstnere eller begejstrede publikummer på en festivalplads, har omdrejningspunktet altid været musikken – og meget gerne den, resten af verden ikke har opdaget endnu.

Ved siden af de mange år i radioen, har han stået på de fleste af landets scener som sanger i et af de bands, han har været en del af igennem årene. I det uhøjtidelige og humoristiske foredrag fortæller Alex Nyborg Madsen røverhistorier fra radioen, deler minder fra musikbranchen og deler ærligt ud af sine erfaringer. Man får både historien om hans vej ind i karrieren, og han kommer også omkring det smertelige brud med DR i slutningen af 2022.

Alex Nyborg Madsen er ikke fedtet med sig selv og kommer ud i alle hjørner af sit liv, men der bliver også mulighed for at stille spørgsmål. Foredraget er en del af de populære ”foredrag og fællesspisningarrangementer, og man har derfor mulighed for at tilkøbe mad før foredraget.

Billetter kan købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”. Der er som vanligt rabatter til medlemmer af Biblioteksklubben. Foredraget foregår den 19. september kl. 18-21 i Ubby Bibliotek & Forsamlingshus. Der er frist for tilmelding den 12. september.

Del