Ombygning har givet langt flere kunder i pizzarestauranten

I forbindelse med at den store ombygning nu er helt færdig har Pizza Verden et godt tilbud torsdag, fredag og lørdag i denne uge

Ombygning har givet langt flere kunder i pizzarestauranten
Da pizzarestauranten genåbnede midt i marts, manglede der få ting i at alt var færdigt, bl.a. et fadøl- og sodavandsanlæg. Det er nu på plads så der nu kan serveres skummende fadøl fra Royal og Heineken samt flere varianter af sodavand i flere størrelser. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ombygningen af Pizza Verden på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg har været en stor succes med langt flere kunder i pizzariaet. Nu er der også mulighed for at købe en stor skummende fadøl eller en sodavand i flere størrelser og varianter.

Midt i marts måned åbnede pizzarestauranten Pizza Verden på Sct. Jørgensbjerg efter en total ombygning hvor alt er nyt, lige fra gulve, lofter, inventar, disk og toilet.

Den omfattende ombygning har været en god investering for det har betydet langt flere kunder i butikken.

”Vi får rigtigt meget ros for vores ombygning, her kommer mange flere kunder nu end før ombygningen og mange flere sidder her i pizzeriaet og spiser deres mad, så vi er meget tilfredse,” fortæller Omer Deveci fra Pizza Verden.

Da pizzarestauranten genåbnede midt i marts, manglede der få ting i at alt var færdigt, bl.a. et fadøl- og sodavandsanlæg. Det er nu på plads så der nu kan serveres skummende fadøl fra Royal og Heineken samt flere varianter af sodavand i flere størrelser.

På menukortet er der pizzaer i mange varianter, burgere, pitabrød, durumrulle eller en god bøf.

I forbindelse med at den store ombygning nu er helt færdig har Pizza Verden et godt tilbud fredag, lørdag og søndag i denne uge (uge 20), hvor kunderne kan købes en pizza fra nr. 1-27 samt en lille fadøl eller sodavand for kun en god hundredekrone. Tilbuddet gælder ikke som take away..

Pizza Verden har i øvrigt åbent fra 11.00 til 21.30 alle ugens syv dage.

Del