Ombygning: Alt er nyt

”Der er intet tilbage af det gamle, det var slidt, så alt er nyt, det er en helt ny restaurant,” forklarer Omer Deveci.

Ombygning: Alt er nyt
Alt er nyt og personalet hos Pizza Verden glæder sig til i morgen fredag hvor restauranten åbner igen efter den store ombygning. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I morgen fredag d. 17. marts åbner Pizza Verden på Sct. Jørgensbjerg igen efter en omfattende ombygning hvor alt inventar er udskiftet.

I en hel måned har pizzarestauranten Pizza Verden på Sct. Jørgensbjerg været lukket grundet ombygning, men nu er håndværkerne færdige og i morgen fredag d. 17. marts åbner pizzariet igen for kunderne.

Håndværkerne er i gang med de sidste små detaljer og der bliver gjort rent i alle hjørner da TV-Kalundborg kigger forbi torsdag eftermiddag.

”Vi har bygget alt om, nye gulve, nye lofter, alle vægge er malet, nye møbler, nye toiletter og helt ny disk og køkken og nu glæder vi os bare til at åbne for kunderne igen,” fortæller Omer Deveci fra Pizza Verden, der også oplyser, at menukortet er det som kunderne kender fra tidligere med masser af muligheder for såvel pizza i mange varianter som burgere, pitabrød, durumrulle eller en god bøf.

Pizza Verden har eksisteret med det samme inventar siden 2007, men nu var det tid til den helt store renovering.

”Der er intet tilbage af det gamle, det var slidt, så alt er nyt, det er en helt ny restaurant,” forklarer Omer Deveci.

I restauranten er der sidepladser til 80 personer.

I anledningen af åbningen af den nye restaurant er der en række gode tilbud til kunderne, bl.a. på almindelige pizzaer som skal nydes i restauranten eller kunden selv skal afhente for at få til tilbudsprisen.

Pizza Verden har åbent fra 11.00 til 21.30 alle ugens syv dage.

Del