Olieudslip på raffinaderiets pier

Politi og brandvæsen blev tilkaldt i forbindelse med udslippet.

Olieudslip på raffinaderiets pier
I forbindelse med et reparationsarbejde skete der tirsdag formiddag et mindre olieudslip af gasolie i vandet på pieren tilhørende Kalundborg Refinery. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag formiddag skete der et mindre olieudslip i vandet på Kalundborg Refinerys oliepier. Raffinaderiets folk fik selv stoppet udslippet og påbegyndt udlægning af flydespærringer.

I forbindelse med et reparationsarbejde skete der tirsdag formiddag et mindre olieudslip af gasolie i vandet på pieren tilhørende Kalundborg Refinery.

Politi og brandvæsen blev tilkaldt i forbindelse med udslippet.

”Der har været en lækage på et rør i forbindelse med et reparationsarbejde derfor følger raffinaderiet jo alle procedurer, bl.a. bliver vi tilkaldt sammen med politiet. De havde selv fået stoppet lækagen og var i gang med at lægge flydespærringer ud, det er jo folk som ved hvad de har med at gøre,” fortæller Morten Hansen, indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, og fortsætter, ”Vi har haft vores redningsbåd i vandet og har hjulpet med flydespærringerne, alt er forløbet stille og roligt uden dramatik og ingen er kommet til skade.”

Del