OL med indmarch og landepræsentation

Det er en tilbagevendende begivenhed, hvor skolen i samarbejde med skolebestyrelsen inviterer alle interesserede til en hyggelig eftermiddag, hvor samvær og fællesskab er i fokus.

OL med indmarch og landepræsentation
Foto: Kalundborg Kommune

Forældre, søskende og bedsteforældre var i denne uge inviteret til den årlige Årbyaften. I år var temaet OL og eftermiddagen blev skudt i gang med indmarch og landepræsentation.

I anledning af skolens emneuge om OL og deltagerlandene åbnede Årby Skole tirsdag eftermiddag dørene for alle interesserede forældre, bedsteforældre og søskende til skolens elever:

Siden onsdag i sidste uge har hele skolen arbejdet med OL, de forskellige discipliner og deltagerlandenes kulturer, traditioner, flag, geografi og en masse andet. Derfor var det nærlæggende at dette års Årbyaften fik temaet OL, fortæller Årby Skoles nye skoleleder, Nete Maegaard, der glæder sig over forældrenes opbakning til arrangementet: ”Det er en stor aften i aften. Jeg er helt utrolig glad for forældrenes støtte til arrangementet, det betyder virkelig meget for en skole som Årby, at vi har en forældregruppe, der bakker op om skolen og vores initiativer.

Årbyaftenen er en tilbagevendende begivenhed, hvor skolen i samarbejde med skolebestyrelsen inviterer alle interesserede til en hyggelig eftermiddag, hvor samvær og fællesskab er i fokus.

Tilbagevendende arrangement

Det er bestemt ikke første gang, at forældrene er inviteret op på skolen i anledningen af Årbyaftenen, forklarer skolelederen:

Den har bare altid været her. Vi taler rigtig, rigtig mange år, og hvert år har haft sit fokus. I år er temaet så OL, og eleverne har bare været så glade og på i de discipliner, de har dystet i – det har været virkelig godt at se og mærke deres glæde”.

Eleverne har blandt andet dystet i cykelringridning, tovtrækning og æggekast, og så var det også muligt for forældre og elever at grille pølser og skumfiduser over bål på skolens grønne områder.

Del