Økonomisk er vinteren desværre bare en underskudsforretning

Det kræver en del penge på kontoen at have penge med på arbejde hver eneste åbningsdag.

Økonomisk er vinteren desværre bare en underskudsforretning
Ægteparret Louisa og Martin Løcke Hansen har sat gang i en række af arrangementer, men lige så god en forretning Havnegrillen er om sommeren lige så dårlig en forretning er det om vinteren. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Havnegrillen i Kalundborg Havnepark ændrer på åbningstiderne hen over vinteren. Lige så god en forretning det er om sommeren, lige så dårlig er den om vinteren.

Der har været rigtigt travlt i Havnegrillen hele sommeren, ikke mindst fordi ægteparret Louisa og Martin Løcke Hansen har sat gang i en række af arrangementer, men lige så god en forretning Havnegrillen er om sommeren lige så dårlig en forretning er det om vinteren.

Det taget ægteparret nu konsekvensen af og nøjes med at holde åbent fra torsdag til og med søndag.

”Vi er desværre nødt til at indse at havnegrillen ligger i et område der inviterer til salg i de varme, solrige og knap så blæsende måneder. Økonomisk er vinteren desværre bare en underskudsforretning. Det kræver en del penge på kontoen at have penge med på arbejde hver eneste åbningsdag - penge som vi har investeret i sommeren i form af ny og bedre softicemaskine, is udsalg, meget personale, arrangementer, markedsføring m.m.,” fortæller Louisa Løcke Hansen.

Større sortiment er ikke en mulighed

Flere har spurgt ind til om ikke der var mulighed for at udvide sortimentet med fx smørrebrød og sandwich men på grund af manglende kølekapacitet er der ikke mulighed for at håndtere sådan en opgave.

I Vinteren 2022/23 havde Havnegrillen i alt 7354 transaktioner på kasseapparatet. Heraf var de 5500 af dem fordelt på torsdag- søndag. 

I Sommeren 2023 har Havnegrillen haft over 26.000 transaktioner. Fordelt over alle ugens dage. 

”Disse tal viser at der trods vinter er et behov for os, og det behov vil vi rigtig gerne udfylde, derfor vil fra frem til 1. april 2024 have åbent i Havnegrillen torsdag til søndag fra kl. 11.00 til 20.00,” fortæller Louisa Løcke Hansen.

Fra og med mandag d. 23 oktober 2023 til og med d. 1. april 2024 har Havnegrillen følgende åbningtider: 
Mandag: Lukket
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Lukket
Torsdag: 11.00 - 20.00
Fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag: 11.00 - 20.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Del