OK Plus inviterer til Tour-fest

Der vil være mulighed for at afhente en gul kasket og klapper mellem 12-14 (eller så længe lager haves), så du er klar når feltet kommer, til at heppe alt hvad du kan.

OK Plus inviterer til Tour-fest Henrik Bebe og personalet hos OK Plus inviterer til Tour-fest lørdag d. 2. juli. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Jens Nielsen

OK Plus i Kalundborg inviterer til Tour-fest lørdag d. 2. juli hvor der vil være masser af smagsprøver, konkurrencer og gode tilbud.

Når Tour de France-rytterne, lørdag d. 2. juli spurter gennem Kalundborg vil der være en række af arrangementer hvor publikum kan blive underholdt, bl.a. hos OK Plus i rundkørslen på Sydhavnsvej/Østre Havnevej.

”Det skal være en dag hvor alle kan hygge sig og vi har lagt op til at hele familien kan nyde et besøg hos os på OK Plus Kalundborg. Mellem 12 og 17 vil vores forplads være fyldt med sjov underholdning, mulighed for deltagelse i diverse konkurrencer og smagsprøver,” fortæller ejer af OK Plus i Kalundborg, Henrik Bebe.

Der vil være mulighed for at afhente en gul kasket og klapper mellem 12-14 (eller så længe lager haves), så du er klar når feltet kommer, til at heppe alt hvad du kan.

Tour feltet kører forbi på Slagelsevej, så der er kun godt 50 meter fra OK Plus til selve tour ruten.

Der vil være mulighed for at vinde en OK fodbold på et kæmpe fodbolddart, så kom og skud om kamp, Redbull stiller op med fjernstyret biler så der kan køres om kap på redbullbanen og der vil være konkurrencer, hvor der kan vindes fede præmier. OK PLus sætter et paddleboard,  en racerbil, et minikøleskab og meget andet på højkant.    

”Der vil være gratis sluch ice og popcorn til alle børn og smagsprøver fra vores mange leverandører bl.a. Carlsberg, Unibrew, State, Pritriot, Vitaminwell og mange flere mellem 12-17,” siger Henrik Bebe.

Der vil være gode tilbud i butikken så kom og stil sulten, opfordrer personalet hos OK Plus, bl.a. vil den berømte flæskestegssandwich kunne købes til en meget skarp pris mellem kl. 12 og 17.

Vi håber at vores kunder vil komme og hygge med os lørdag d. 2. juli og mærke Tour de France-stemningen,” slutter Henrik Bebe.

Del