Også stafet for den gode sag i 2024

I styregruppen var der tilfredshed med det økonomiske resultat fra årets stafet trods mange konkurrerende arrangementer samtidig.

Også stafet for den gode sag i 2024
Der bliver også Stafet For Livet i 2024. Her billede fra stafetten i 2023. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Styregruppen bag Stafet For Livet, hvis formål er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, er klar til endnu en omgang i 2024. Det oplyses efter et møde mandag aften. 

Styregruppen bag Stafet For Livet i Kalundborg har mandag været samlet for at evaluere dette års arrangement.

Og meldingen er klar, der bliver også Stafet For Livet i 2024, nærmere bestemt den 24. og 25. august.

I styregruppen var der tilfredshed med det økonomiske resultat fra årets stafet trods mange konkurrerende arrangementer samtidig.

”Uden vore trofaste sponsorer havde vi ikke nået et resultat på kr. 65.000, som vi forventer som minimum at kunne fordoble i 2024,” fortæller Ole Lauritzen.

Styregruppen fortsætter næsten uændret i 2024. Der skal dog findes en ny leder til stafet holdene samt til fighterne.

Derudover ønskede Ole Lauritzen efter fem år som ”styrmand” at overdrage stafetten til anden side, men han bliver i styregruppen.

Ny formand for Stafet For Livet i Kalundborg er nu Dan Hansen fra Gørlev.

Stafet For Livet er en holdaktivitet, hvor deltagerne går eller løber sammen på en rute i op til et døgn. Man fejrer livet og fællesskabet samtidig med, at der samles ind til kræftsagen. Stafet For Livet er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb, til dem der kæmper. Det sker blandt andet under den smukke lysceremoni, som finder sted ved mørkets frembrud.

Del