Obel Transport køber lokalt slamsugerfirma

Med købet af Klaus’ Kloakservice får slamsugerfirmaet nyt navn. Pr. 1. januar 2023 hedder firmaet fremover Kalundborg Slamsugning A/S.

Obel Transport køber lokalt slamsugerfirma
Fra venstre, Klaus Mourits Nielsen, chauffør Erik Becher Andersen og Peter Obel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vognmandsfirmaet Obel Transport A/S har købt Klaus’ Kloakservice og overtager to slamsugere og en medarbejder pr. 1. januar 2023. Slamsugerfirmaet skifter navn til Kalundborg Slamsugning A/S.

Klaus Mourits Nielsen, har i 21 år haft slamsugerfirmaet Klaus’ Kloakservice i Kalundborg, men nu er det slut med den del af hans forretning. Pr. 1. januar 2023 overtager vognmand Peter Obel indehaver af Obel Transport A/S, to slamsugere og en medarbejder. Handelen er netop faldet på plads.

-Jeg mistede tømningsordningen for Kalundborg Forsyning for et års tid siden og vi er derfor ikke så mange ansatte og kom på den måde til at mangle noget fleksibilitet i et lille firma, og den administrative del bliver tungere og tungere, og nu har jeg kørt slamsuger i 21 år, så nu var det måske tid til at prøve noget andet og jeg har gennem længere tid snakket med Peter Obel om, at han på et tidspunkt skulle overtage, og det er så nu, fortæller Klaus Mourits Nielsen, som fortsætter sit andet firma, Kalundborg Energi og Handel med salg af træpiller, brænde og gas på adressen Slagelsevej 239B.

Obel Transport A/S tilbyder I forvejen containerkørsel, entreprenørkørsel, transport af gylle og biomasse, transport af kemi, kørsel med kranbiler og nu også slamsugning.

-Jeg håber på, at vi kan opleve noget synergi med det vi har i forvejen, jeg har et stort netværk inden for transport af flydende varer og jeg tror jeg kan udvikle markedet for slamsugere, ikke mindst inden for industrien. Hovedparten af mine kunder er industrikunder hvor Klaus havde flest privatkunder, jeg tror på synergieffekten og så er det en gren mere på det vi i forvejen kan, fortæller vognmand Peter Obel.

Nyt navn

Med købet af Klaus’ Kloakservice får slamsugerfirmaet nyt navn. Pr. 1. januar 2023 hedder firmaet fremover Kalundborg Slamsugning A/S og bliver et binavn til Obel Transport A/S. Slamsugerne forbliver i den gule farve og det bliver stadigvæk Erik Becher Andersen som kunderne vil møde.

Kalundborg Slamsugning A/S kan fra 1. januar 2023 kontaktes på tlf. 59 56 59 00

Del