Nyvangskirken går i gang med efteråret med et brag

Nyvangskirken i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nyvangskirken i Kalundborg er klar med efterårets program, hvor der er arrangementer for både børn og voksne, i det hele taget håber menighedsrådet at have tilbud for alle aldersgrupper, så Nyvangskirken kan være et pejlemærke i Kalundborg.

”Efter det seneste par vintre har vi brug for at få renset ud og synge af hjertens lyst, ”siger Birgitte Saltorp, Sognepræst, Nyvangs-Tømmerup Pastorat

Ved gudstjenesten nu på søndag den 12. september kl.10.30 fortæller menighedsrådet, korene og sognepræst Birgitte Saltorp om, hvad her sker hen over efteråret og vinteren.

Kirkens børne- og ungdomskor og motetkoret deltager ved gudstjenesten, hvor der vil være liv og glade dage og en enkelt konkurrence, lover sognepræsten.

Den populære Alsang fortsætter den 8. oktober med Jaqueline Lillevang og Brian Møller.

”Vi genoptager spaghetti-gudstjenesterne med kirkens nye præster den første torsdag i måneden kl.17.00 (dog i september den 9.). Den korte gudstjeneste inden spisningen er for familier med børn i skolealderen og alle andre, som har lyst,” fortæller Birgitte Saltorp, og fortsætter,

”Men, Måske skal de hedde noget andet end spaghettigudstjenester, og derfor har vi i forbindelse med reboot-gudstjenesten en konkurrence om at finde på et navn, som dækker gudstjeneste, mad og kirkefamilie. Gevinsten er en kæmpe slikkurv.”

For småbørnsfamilierne har Nyvangskirken lørdagsgudstjenester i efteråret, nemlig lørdag den 18. september og lørdag den 20. novembe. Der vil være mulighed for lørdagsdåb ved disse gudstjenester.

”Vi laver også sidst-på-måneden-gudstjenester sidste tirsdag i måneden, hvor der er spisning efter den korte gudstjeneste, som mere er for voksne. Alle er hjerteligt velkomne,” siger Birgitte Saltorp

Nyvangskirken håber også snart at kunne komme de særlige botilbud i byen i møde med gudstjenester planlagt specielt for dem.

Del