Nytårsmenu med kant

Hun har allerede en del bookninger, så vil man sætte tænderne i den lækre mad nytårsaften, skal man være hurtig.

Nytårsmenu med kant I år står den på en lækker og anderledes nytårsmenu fra Mia Reesen. Her er vist en af hendes lækre retter: Appelsin rimmet laks med en skov af urter og en vitamininsprøjtning.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I år står den på en lækker og anderledes nytårsmenu fra Mia Reesen. Hun har dog allerede en del bookninger, så vil man sætte tænderne i den lækre mad nytårsaften, skal man være hurtig.

Mia Reesen, der ejer Mia Reesen Dining, har måtte tænke alternativt i en tid, hvor det kan være svært at være i netop hendes branche. Hun har mistet 620 kuverter til aflyste julefrokoster og diverse andre arrangementer i december grundet COVID-19, og har derfor besluttet, at hun i år laver nytårsmenu ud af huset.

Mia Reesen har i mange år ikke lavet nytårsmenu, fordi hun har prioriteret tid med sine børn i juleferien, men i år har hun truffet den beslutning, at lave en nytårsmenu to go.  

”Når man mister en stor del af sit forretningsgrundlag, må man gøre tingene lidt anderledes end man plejer. Og det er faktisk allerede gået overvældende godt, når man tænker på, at jeg lige har lavet menuen, og meldt det ud. Jeg har anrettet det meste, så det er helt færdigt. Det er faktisk kun hovedretten, der skal lunes. Jeg bruger genbrugsglas osv., da jeg hellere vil servere det på noget lækkert porcelæn end plastik, og så er der jo også et miljøhensyn at tage her,” siger Mia Reesen.

Mia Reesen samarbejder med Vinhuset i Kalundborg, hvis man vil have en vinmenu med også: ”Søren fra vinhuset har lavet en lækker vinmenu. Den vælger man til, hvis man har lyst. Vi har et godt samarbejde, og vi har lavet den, for at fuldende menuen,” fortæller Mia Reesen.

Kunder fra nær og fjern

Mia Reesen har trofaste kunder, der kommer fra nær og fjern, og hun skal da også lave nytårsmenu til kunder fra både Sorø og Nærum i år. Derudover er der selvfølgelig en masse lokale, der bestiller hendes mad, og hun er kendt for at gøre lidt ekstra ud af det.

”Jeg har faktisk ikke lavet nytårsmenu i 8-9 år, og jeg gider faktisk ikke mængdemad, derfor laver jeg heller ikke flere tusind kuverter. Jeg vil gerne holde det lækkert og have tid til at kredse om maden,” slutter Mia Reesen af med at fortælle.

Skal man bestille nytårsmenu fra Mia Reesen Dining, skal det ske senest den 26. december, med mindre kuverterne er udsolgt tidligere. Man afhenter den 31. december mellem kl. 13-16, og man kan også få maden leveret mod et gebyr. Man kan bestille både via tlf., sms, E-mail og via Mia Reesens Facebookside.

Vil man læse mere om Mia Reesen, og måske se nytårsmenuen, kan man gå ind på hendes hjemmeside www.miareesen.dk eller finde hende på Facebook.

Del