Nytårskur med Danmarkspremiere

Der inviteres indenfor til nytårskur i den kommende weekend hvor der bydes på spændende nyheder. 

Nytårskur med Danmarkspremiere
Weekenden byder på gode tilbud fra både Skoda og Suzuki hos Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg. Her er det Mathias Jakobsen fra Hansen Biler som præsenterer henholdsvis den nye Skoda Enyaq 85 og den nye Suzuki Vitara model. Foto: Jens Nielsen

Af Vibeke Gylling

Nu er der mulighed for at komme bag rattet af den nye Enyaq 85 og opleve alle forbedringerne, når den har danmarkspremiere i weekenden 6.-7. januar hos Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg. Weekenden byder også på gode tilbud fra Suzuki som Hansen Biler også er forhandler af.

Flere hestekræfter, længere rækkevidde og nye softwarefunktioner. Det er essensen af de forbedringer, som Škoda har givet elbilerne Enyaq og Enyaq Coupé i modelvarianterne med det største batteri på 77 kWh.

De hedder nu Enyaq 85 og Enyaq Coupé 85 og har danmarkspremiere hos Hansen Biler 6.-7. januar fra kl. 11-16, hvor der er mulighed for at prøvekøre en Enyaq 85.

Enyaq 85 og Enyaq Coupé 85 har 286 hk (210 kW) i stedet for 204 hk (150 kW). Det reducerer 0-100 km/t. fra 8,8 sekunder til 6,9 sekunder, ligesom topfarten øges fra 160 km/t. til 180 km/t. Samtidig er de blevet mere energieffektive, så rækkevidden er op til 562 km i Enyaq 85 og 570 km i Enyaq Coupé 85.

Infotainmentsystemet inkl. navigation har fået et større makeover, som øger brugervenligheden. F.eks. kan man nu lave sine egne genvejsknapper til bl.a. Lane Assist, varme i forruden eller recirkulation af luft i kabinen. Tilpasning af bilapps som mobiltelefonmenuen, medieafspilleren eller navigation er også en mulighed.

Navigationen har fået nye kortgrafikker og et større kortområde, og ikke mindst kan den nu automatisk – afhængigt af udetemperaturen – starte forvarmning af batteriet, når man kører mod en ladestation, så opladningen optimeres.

Kampagnedage med Octavia Style

Foretrækker man en familiebil med brændstofmotor, har Hansen Biler samtidig Kampagnedage med attraktive tilbud på Octavia Style, så man kan købe en Octavia Coupé 1.5 TSI 150 hk Style fra 299.995 kr.

Desuden medfølger vinterkomplethjul med 18" Perseus-alufælge i antracitdesign uden merpris.

Suzuki Nytårsshow

Det traditionsrige Suzuki Nytårsshow afholdes også hos Hansen Biler i weekenden den 6. og 7. januar, og her kan man fx spare 15.000 kr. på en særlig Vitara model, opleve en af de økonomiske Suzuki modeller, der stadig fås til små priser, og høre nærmere om en ny og fleksibel måde at have bil på via Klar leasing.

Nytårsshowet byder på premieren for en kampagnemodel af den populære Vitara SUV i en ny mørkeblå metallak med sølvfarvet tag og sidespejle samt sorte detaljer på frontdesignet, hvilket giver bilen et ændret udtryk. Den 2-farvede lakering og designdetaljerne har en værdi af 15.000 kroner, men fås uden merpris på kampagnemodellen, der har fået navnet Vitara Blue.

Den er forsynet med Suzukis 1,4 turbomotor og med 48V mild-hybridteknik for optimering af benzinforbruget. Og udstyrslisten omfatter fx LED lygter, alu.fælge, aktiv fartpilot, klimaanlæg, multimediesystem og el-ruder for og bag.

Ny Suzuki uden udbetaling
Nyt hos Hansen Biler er, at det nu er muligt at få rådighed over en Suzuki uden udbetaling og lange bindingsperioder. Med en løsning fra Klar leasing kan man nemlig lease/leje en bil uden udbetaling fra 2.000 kr. om ugen, men inklusive forsikring, service og ejerafgift. Man vælger selv om man vil booke bilen en uge, to uger, en måned eller længere. Og løsningen er både fleksibel og budgetsikker for kunden. Det eneste man selv skal sørge for, er faktisk at fylde benzin på bilen.

Del