Nyt VVS-firma godt fra start

I godt 10 år har Kasper Bjerrum og Joakim Niemann arbejdet sammen i flere forskellige lokale VVS-firmaer, nu har de startet deres eget firma sammen.

Nyt VVS-firma godt fra start
Kasper Bjerrum og Joakim Niemann startede i august deres eget VVS-firma med adresse i Ubby/Jerslev, og er kommet godt fra start. Foto: jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kasper Bjerrum og Joakim Niemann startede i august deres eget VVS-firma med adresse i Ubby/Jerslev, og har allerede ansat to svende og en lærling.

I godt 10 år har Kasper Bjerrum og Joakim Niemann arbejdet sammen i flere forskellige lokale VVS-firmaer, senest har Kasper været daglig leder mens Joakim har arbejdet som overmontør, men nu har de slået deres mere end 30-års erfaring sammen, og har startet deres eget firma Bjerrum og Niemann VVS.

”Der var nogle ting som ikke rigtigt fungerede i det firma vi var ansat i, vi mødtes på en rasteplads en dag hvor vi hver især var på vej til en opgave, og blev der enige om, at starte vores eget VVS-firma sammen. Vi kender hinandens særheder gennem mange år og er ikke kammarater i fritiden, så vi er sikker på, at det skal vi nok få til at fungere,” fortæller de to nystartede iværksættere.

Kasper Bjerrum har VVS-autorisationen mens Joakim Niemann har køle-autorisationen.

Lige nu er de to nystartede VVS-folk i gang med et større job på Midtsjælland hvor de har ansat to svende og en lærling, men de håber, at få endnu flere job i lokalområdet, derfor holder de også fri fra arbejdet hver fredag, hvor de så kører rundt og præsenterer sig selv for måske kommende kunder og leverandører.

”Vi vil satse rigtigt meget på boligselskaber og private kunder, opsætning af alle typer varmepumper og service og vedligehold på varmepumper, så alle typer af servicearbejde er det vi vil satse rigtigt meget på,” fortæller Kasper Bjerrum.

De to nystartede VVS-ejere har allerede været rundt i postkasserne i flere sommerhusområder med et tilbud på både salg og reparation af varmepumper, og det har allerede giver flere opgaver.

Se mere om Bjerrum og Niemann VVS KLIK HER

Del