Nyt værksted og administration indviet

De to smedefirmaer flytter fra Svinninge til Kalundborg Kommune for at komme tættere på industrien

Nyt værksted og administration indviet Mange gæster kiggede forbi til åbent hus hos 3S og BWES i deres nybyggeri på Kalundborg Havn. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Smedefirmaerne 3S (Skandinavisk Svejse Service) og BWES havde torsdag eftermiddag inviteret til indvielse af deres helt nyopførte værksteds- og administrationslokaler på Østhavnen i Kalundborg.

På adressen Østre Havneplads 3 havde Kalundborg Bådebyggeri i mange år adresse. Bygningerne er revet ned for godt et år siden, og nu er der bygget et helt nyt smedeværksted på adressen.

Det er makkerparret Flemming Hole og Søren Olsen som står bag de to smedefirmaer 3S og BWES med tilsammen 55 medarbejdere, som nu får helt nyt firmadomicil i Kalundborg.

De to smedefirmaer flytter fra Svinninge til Kalundborg Kommune for at komme tættere på industrien.

”Vi føler lidt at Kalundborg er i en god udvikling og alle andre søger mod København, så derfor vil vi gerne tættere på industrien i Kalundborg,” fortæller Søren Olsen og Flemming Hole supplerer,

”Vi har adresse både i Svinninge og i Madesø, så det er dejligt at få det hele samlet.”

Det nye byggeri indeholder værksteder, lager, kantine, omklædning og på førstesalen er der mødelokaler og kontorer, alle med udsigt til Kalundborg Havn.

Faktisk er lokalerne så nye at der endnu ikke er sat inventar, værktøj og maskiner ind i bygningen, men torsdag havde Søren Olsen og Flemming Hole inviteret til åbent hus med lidt godt til ganen.

De to smedefirmaer 3S (Skandinavisk Svejse Service) og BWES arbejder med smedeopgaver som spænder helt fra de fineste ting i rustfri stål til medicinalindustrien, og til kraftværker, skibskedler, raffinaderier og den kemiske industri.

”Vi arbejder i hele Skandinavien, men har også udført opgaver i både Frankrig, Belgien og Sydafrika,” fortæller Søren Olsen, som grundet corona desværre ikke kunne være med til dagens åbent hus-arrangement.

Makkerparret bag 3S og BWES regner med at være helt på plads først i det nye år.

Del