Nyt kendt varehus til Kalundborg

Elgiganten kommer til Kalundborg, og skal ligge på Stejlhøj. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fremtiden byder på flere varehuse for Elgiganten, og et af dem kommer til at ligge på Stejlhøj i Kalundborg. 

Elgiganten planlægger at åbne 8-10 nye varehuse i løbet af de næste 2-3 år. Allerede nu ligger det helt fast, at der åbner nye varehuse i bl.a. Kalundborg, hvor virksomheden skal ligge på Stejlhøj.

”Vi vil helt sikkert fortsætte med at vækste inden for e-handel, men det vil handlen i de fysiske varehuse så sandelig også. De kommende varehuse bliver alle indrettet ud fra vores nye ’3.0 koncept’. Det vil sige store varehuse på omkring 2.000 m2 med bl.a. Apple shops og køkkenafdelinger. Alle indrettet med det formål at sikre en sømløs kundeoplevelse før, under og efter købet i tæt samspil med vores hjemmeside…Der er derfor masser at glæde sig til den kommende tid,” siger Peder Stedal. Der er adm. direktør i Elgiganten.

Satser på konkurrencedygtige priser og stort udvalg

Ifølge Peter Stedal er forudsætnigen for succes konkurrencedygtige priser og et stort udvalg: ”Forudsætningen for succes er helt klart konkurrencedygtige priser og et stort produktudvalg. Et produktudvalg, vi har ambitioner om at mangedoble i løbet af de kommende år. Samtidig satser vi benhårdt på også fremadrettet at yde den bedst mulige rådgivning og kundeservice - uanset om det er inden for gaming, TV eller hårde hvidevarer. Noget vores nye IT-system i tæt samspil med vores dygtige rådgivere vil hjælpe med til at tilsikre,” slutter han.

Fakta om Elgiganten

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 38 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af britiske Dixons Carphone

Del