Nyt firma på Røsnæs for naturelskere

Jesper har et indgående kendskab til klokkefrøernes koncertperioder, hugormens habitater og Fransk bredpandes findesteder, og han deler gerne ud af sine hemmeligheder.

Nyt firma på Røsnæs for naturelskere
Der var stor lokal interesse, da Røsnæs Outdoors, ved Jesper Lauridsen, onsdag bød interesserede på udendørs reception ved Dyrehøj Vingaard for at markere åbningen af det nye firma. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Jesper Lauridsen har startet firmaet Røsnæs Outdoors, som tilbyder en bred vifte af naturoplevelser tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Onsdag eftermiddag samledes faste beboere, sommerhusgæster og dagsturister på Dyrehøj Vingaard for at fejre, at det nyeste skud på Røsnæs-stokken er åbnet: Jesper Lauridsen slog dørene op til sit nye firma Røsnæs Outdoors og trakterede med snobrød, kaffe fra primusblus og lokal produceret vin.

Der var stor lokal interesse, da Røsnæs Outdoors onsdag bød interesserede på udendørs reception ved Dyrehøj Vingaard for at markere åbningen af det nye firma. 

Røsnæs Outdoors tilbyder en bred vifte af naturoplevelser tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Gæster kan booke vandreture, mountainbiketure og fisketure med en stedkendt og faglig funderet guide. Turene kan have et tematisk omdrejningspunkt som for eksempel dyrelivet, geologien og klimaet, og de kan kombineres med besøg på de lokale vingårde.

Røsnæs Outdoors tilbyder desuden udlejning af mountainbikes og fiskegrej og hjælper gerne med inspiration til ture og overnatning på Røsnæs-halvøen.

Jesper Lauridsen har boet på Røsnæs siden 2008 og er uddannet biolog. Han er ivrig lystfisker og bruger sin mountainbike så ofte som muligt. Jesper har et indgående kendskab til klokkefrøernes koncertperioder, hugormens habitater og Fransk bredpandes findesteder, og han deler gerne ud af sine hemmeligheder.

Del